Avartti -harrastustoiminta

Avartti on 14-24-vuotiaille suunnattu kaikille avoin kansainvälinen harrastusohjelma. Avartissa voit aloittaa uusia harrastuksia ja kehittää taitojasi jo olemassa olevissa harrastuksissasi. Avartissa et kilpaile kenenkään kanssa vaan kehität omia henkilökohtaisia taitojasi. Jokaiselle räätälöidään omanlainen ohjelma omilla tavoitteilla, joten toimintaan voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä.

Avartissa voit suorittaa joko pronssi-, hopea- tai kultatasoa riippuen iästäsi. Jokaisessa tasossa osallistut taitoon, liikuntaan, vapaaehtoistoimintaan ja retkeen. Eli neljää erilaista juttua harrastetaan tietyn aikaa.

Avartissa ei ole jäsen- tai liittymismaksua. Ainoa kustannus on kolme euroa maksava kansainvälinen Saavutusten kirja, johon merkitään henkilökohtaiset saavutukset ohjelmassa.

Ajanjakson jälkeen, kun kaikki omat tavoitteet on saavutettu, saat Avartissa tunnustuksen harrastuneisuudestasi virallisessa valtakunnallisessa tilaisuudessa, jota on järjestämässä valtakunnallinen Avartti-toimisto. Eli kivojen harrastusten kautta saa vielä ihan oikean tunnustuksen, jonka voi liittää vaikka CV:hen mukaan!

Kiinnostuitko Avartti-toiminnasta? Haluaisitko lisätietoja? Ota yhteys nuoriso-ohjaaja Merjaan niin rakennetaan sinulle oma Avartti juuri sinun kiinnostustesi mukaan.

Voit tutustua Avarttiin lisää myös heidän omilla nettisivuillaan www.avartti.fi

Merja
nuoriso-ohjaaja
044 432 5357

 


Jaa tää somes:
Help Text