Menu Close

FinFami Satakunta ry

Kuva on koriste ja pitämässä paikkaa palvelun tarjoajan tulevaa kuvaa varten.

FinFami Satakunta ry järjestää Satakunnan seudulla erilaista toimintaa omaisille, joiden läheisillä on mielenterveysongelmia. Toiminnat tarjoavat tukea, tietoa ja virkistystä omaisille. FinFami Satakunta ry on olemassa omaisia varten ja erilaisissa omaisasioissa voit ottaa toimistoon yhteyttä soittamalla:
📱 044 303 6282. 

Lisätietoa yhdistyksestämme saat helposti nettisivuiltamme: finfamisatakunta.fi

Chat-tiistai

FinFami Satakunta ry:n nettisivuilla voi kirjoitella luottamuksellisesti ja anonyymisti chatissa. Chat  löytyy osoitteesta: finfamisatakunta.fi

Chat on nettisivun alareunassa ja se on auki tiistaisin kello 18:00-20:30. Siihen aikaan tavoitat reaaliaikaisesti työntekijän chatista. Chatissa voi tulla juttelemaan sellainen nuori tai aikuinen, jolla on huoli läheisensä mielenterveydestä. Chatissa ei ole ikärajaa.

Tukitorstai

TukiTorstai on klo 16-19. TukiTorstai on matalankynnyksen tapaamisaika, jolloin voi tulla keskustelemaan omaistyöntekijän kanssa, jos sinulla on huoli läheisesi mielenterveydestä.

🏠 Porin Nuoristalo
Isolinnankatu 12. Soita, kun olet tulossa niin tulen hakemaan pääaulasta:
📱 044 303 6282

Vertaistukiryhmät

FinFami Satakunta ry:llä on vertaistukiryhmiä, jotka on tarkoitettu lähinnä aikuisille (yli18v), joilla on huolta läheistensä mielenterveydestä. Vertaistukiryhmiä kokoontuu Porissa, Raumalla ja Harjavallassa. Tarkemmat kokoontumisajat ja paikat löydät FinFamin sivuilta.

.

🏠 FinFami Satakunta ry
Otavankatu 3A
28100 PORI

😊 Salla Ristolainen
omaistyöntekijä
📱 044 3036282
💻 toimisto@finfamisatakunta.fi

finfamisatakunta.fi
Instagram: finfamisatakunta


Jaa tää somessa: