Framil 2018 -tapahtumaan voi ilmoittautua niin partiolaiset kuin ei-(vielä)-partiolaisetkin

Framil on Lounais-Suomen Partiopiirin 8.–10.6.2018 Porin Kirjurinluodolla järjestämä ennennäkemätön suurtapahtuma, joka on suunnattu 7–22- vuotiaille, niin partiolaisille kuin ei- (vielä)-partiolaisillekin.

Tapahtumaan voi osallistua valitsemakseen ajaksi – joko koko viikonlopuksi, yhdeksi yöksi tai vain yhdeksi päiväksi. Ilmoittautumisen jälkeen jokaiseen ryhmään/ilmoittautuneeseen otetaan erikseen yhteyttä ja sovitaan tarkemmin tapahtumaan saapumisesta ja lähtemisestä.

Partiossa toimitaan tavallisesti viidessä eri ikäkaudessa (7–9-vuotiaat sudenpennut, 10– 12-vuotiaat seikkailijat, 12–15-vuotiaat tarpojat, 15–17-vuotiaat samoajat ja 18–22- vuotiaat vaeltajat), ja myös Framilla ohjelma on suunniteltu tämän ikäkausijaon mukaan.

Maistiaisia Framil-ohjelmasta

● Perjantai-iltana toimitaan omissa ryhmissä ja jokainen porukka saa valita itselleen sopivaa tekemistä erilaisista pop up -ohjelmapisteistä.
● Lauantaipäiväksi jokaiselle ikäkaudelle on järjestetty oma maa-, meri- ja ilmaohjelmakokonaisuus. Jokainen pääsee siis testaamaan jokaista kolmea elementtiä. Maaohjelmassa on eri-ikäisille osallistujille suunnitteilla muun muassa ensiapu- ja alkusammutustaitoja, kaupunkisuunnistusta ja geokätköilyä. Meriohjelmassa pääsee mukaan merirosvoiluun, tutustumaan merimerkkeihin ja erilaisiin merenkulkuvälineisiin sekä osallistumaan merien suojeluun. Ilmaohjelmassa on luvassa ainakin lennokkeja ja raketteja ja vanhemmat osallistujat pääsevät testaamaan miten selvitä lento-onnettomuudesta!
● Kaikille ikäkausille on lauantaina omaa iltaohjelmaa.
● Framil huipentuu sunnuntaina yhteisiin päättäjäisiin, joiden tähtenä esiintyy Kasmir!

Tapahtuman tarkempi kokonaisaikataulu julkaistaan myöhemmin keväällä Framillan sivuilla.

Ilmoittautuminen

Framil 2018 -tapahtumaan ilmoittaudutaan partiolaisten Kuksa- jäsenrekisterissä, jonka kautta ilmoittautumisensa tekevät myös ei-partiolaiset. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumisen tekevät huoltajat. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja se loppuu 30.4.2018 (partiolaisten osalta jo 28.3.2018). Hinta 20-65€/osallistuja. Hinta pitää sisällään ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Matkakustannukset eivät sisälly hintaan, vaan lippukunnat huolehtivat itse kuljetuksistaan.

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät Framillan sivuilla.

Jaa tää somes: