Valikko Sulje

Hae Satakunnan Vaikuttajakouluun

Satakunnan Vaikuttajakoulun tavoitteena on innostaa satakuntalaisia nuoria mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan, lisätä heidän ymmärrystään päätöksentekojärjestelmistä sekä auttaa heitä verkostoitumaan.

Koulutus suunnataan yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille toisen asteen opiskelijoille ja juuri korkeakouluopintonsa aloittaneille nuorille. 

Sisältö

Koulutuksessa opiskelijat tutustuvat vaikuttajatahoihin ja vaikuttamisen keinoihin. Tietoa jaetaan kuntien päätöksenteosta, aluehallinnosta, eduskunnasta, valtioneuvostosta ja ministeriöistä, EU:sta sekä järjestö-, yritys- ja mediavaikuttamisesta. Kouluttajina toimivat eri alojen ammattilaiset, nuoret vaikuttajat sekä kokeneet valtiovallan päättäjät.

Satakunnan vaikuttajakoulu on Satakuntaliiton ja Satakunnan nuorkauppakamareiden yhteistoteutus. Vaikuttajakoulu on osa Satakuntaliiton edunvalvontatatyötä.

Koulutus

Koulutuksen kesto on yksi lukuvuosi ja se sisältää 8 koulutustilaisuutta. Koulutus alkaa elo-syyskuussa 2020 ja kestää touko-kesäkuulle 2021

Koulutustilaisuudet järjestetään pääasiassa arki-iltaisin, mutta kokonaisuuteen sisältyy myös yksi koko päivän vierailu Helsinkiin (tarvittaessa kirjoitetaan poissaolotodistus oppilaitokselle).

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuksen suorittaneet saavat diplomin. Tämä on loistava lisä CV:ssä!

Haku aukeaa tammikuussa 22.1.2020. 
Hakemukset lähetetään 13.4.2020 mennessä osoitteeseen viestinta@satakunta.fi.

Kerro hakemuksessa kuka olet ja miksi haluat tähän koulutukseen. Hakemus voi olla joko kirjallinen tai videopätkä.

Valituille ilmoitetaan toukokuun puoliväliin mennessä.


Jaa tää somes: