Menu Close

Aika sanoa heipat! Nuokka.fi-sivun ylläpito on päättynyt

Kuva on koriste.

Nuokka x DesYIgn -hankkeessa selvitettiin vuoden 2022-2023 aikana Karhukuntien nuorille luontevimpia tapoja etsiä apua ja tietoa heille suunnatuista palveluista. Nuoria osallistettiin Karhukunnissa osaamiskeskus Koordinaatin DesYIgn-palvelumuotoilutyökalupaketin avulla. Hankkeen tulosten perusteella olemme päätyneet luopumaan Karhukuntien nuorille suunnatuista Nuokka.fi -nettisivuista ja Nuokkakarhu -nimellä toimineista sosiaalisen median kanavista. Palveluista luopuminen tuo tilaa ja resursseja nuorten digitaalisille palveluille, jotka ovat paikallisten nuorten toiveiden ja tarpeiden mukaisia.

Aikataulu Nuokka.fi-sivuston ja Nuokkakarhu-somekanavien päättymiselle:

  • 26.5.2023 Nuokka.fi-sivuja ei enää päivitetä.
  • 27.5.-27.8.2023 Nuokka.fi-sivuilla ja Nuokkakarhun somessa mukana olleilla kunnilla on aikaa kerätä tiedot ja kuvat talteen ja ohjata nuoria seuraamaan kuntien omia digipalveluita. 
  • 31.7.2023 Virallinen tiedote muutoksesta julkaistaan ja nuorten parissa työskenteleville suunnattuun Nuokka x DesYIgn -hankkeen päätösseminaariin ilmoittautuminen alkaa. 
  • 28.8.2023 Nuokka.fi ja Nuokkakarhu-somekanavat lakkaavat ja niiden mainosmateriaaleja ei enää käytetä. Kuntien omat nettisivut, sosiaalisen median kanavat ja muut digipalvelut jatkavat. (1.-2.9.2023 Porin uuden nuorisoyksikön brändi ja somet julkaistaan nuorille Näin Pori Harrastaa -tapahtumassa.)
  • 19.9.2023 Nuokka x DesYIgn-hankkeen päätösseminaari nuorten parissa työskenteleville ja nuorille viestiville ammattilaisille.

Vaikka Nuokka ja Nuokkakarhu päättyisivätkin, nuorille viestiminen ei lopu tähän. Nuoria opastetaan palveluiden pariin jatkossakin kasvotusten, sosiaalisen median ja muiden digipalveluiden avulla. Kiitos kaikille Nuokka.fi-sivuilla olleille palveluille, Nuokkakarhun somea päivittäneille ja erityiskiitos Karhukuntien nuorille näistä vuosista!

Terveisin
Harjavallan, Huittisten, Kokemäen, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Porin ja Ulvilan nuorisopalvelut.