Menu Close

Seuraavassa Instagram-livessä puhutaan FGF:stä ja pelihäirinnästä

Kuvassa on Instagram-logo ja sen vieressä lukee Nuokkakarhu.

Seuraavassa Instagram-livessä verkkonuorisotyöntekijä Anniina sa vieraakseen Female Gaming Finland ry:n puheenjohtajan Mariannen. Livessä jutellaan mm. milaista häirintää tytöt ja muunsukupuoliset kokevat pelimaailmassa, mitä sille voi tehdä. Livessä kerrotaan myös FGF:n ja Porin nuorisopalveluiden tulevista yhteisistä Monthly Monday -peli-illoista. Tuu katsoon ja juttelemaan omista kokemuksistasi ja miten sun mielestä tiimiläisten häirintään kannattaisi puuttua. Katso suorana ma 22.3.2021 klo 17 alkaen @nuokkakarhu -Instagram-tililtä tai jälkikääteen tavallisten julkaisujen joukosta ja IGTV:n puolella. Female Gaming Finland ry:hyn voit tutustua osoitteessa: femalegamingfinland.fi

Instagram-livejä pidetään noin kerran kuukaudessa @nuokkakarhu -Instagramissa vaihtuvilla teemoilla ja vierailla.

Ehdota aiheita ja vieraita

Onko sulla toiveita livejen teemoiksi? Tiedätkö jonkun, joka voisi olla liveissä vieraana tai haluatko sä itse mukaan? Pistä viestiä livejen “juontajalle” Anniinalle:

😊 Anniina Korpi
📱 044 701 1417 (myös Whatsapp)
💻 anniina.korpi@pori.fi
Facebook: Porin Nuorisotyö Anniina Korpi
Instagram: verkkoanniina
Snapchat: verkkoanniina
Telegram: verkkoanniina

Aikaisemmat lähetykset

Voit katsoa aikaisemmat livet @nuokkakarhun Instagramista normijulkaisujen joukosta (IGTV). Tässä toukokuun 2020 ja sitä aikaisempien lähetysten parhaat palat Youtube-soittolistana:


Jaa tää somessa: