Kesän lukuvinkit

Aleksi Delikouras: Nörtti: new game

DragonSlayer666 seikkailee virtuaalimaailman syövereissä. Tuttu myös Youtuben supersuosituista Nörttilyhytelokuvista.

 

Holly Bourne: Mikä kaikki voi mennä pieleen?

Amber on pestautunut kesäleirin apuohjaajaksi ja ihastunut koulun suosituimpaan poikaan Kyleen. Samalla pitäisi korjata välejä äidin kanssa, jolla on uusi mies. Kuinka sarkastinen Amber selviää tästä kaikesta, kun kaikki tuntuu muutenkin menevän pieleen.

 

Kalle Veirto: Ohut hauska kirja

Tarina  kahden kaveruksen yrityksestä selvitä peruskoulusta lukematta yhtäkään kaunokirjaa. Yritys uhkaa epäonnistua, jolloin poikien on päästötodistuksen toivossa löydettävä mystinen Ohut hauskakirja.

 

Tuula Kallioniemi: Villi viikko

Viltsu kärrätään vastentahtoisesti hörhön mummonsa luokse viettämään lomaa. Lopulta lepolomasta ei ole tietoakaan kun mummo jättää hänet ja kaverinsa Pinjan ja Kassun hoitamaan tilaa. Kuinka selvitä viikosta paikassa, jossa ei ole kännyköitä, tv:tä tai juoksevaa vettä?

 

J.K. Rowling: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

Jännittävä seikkailu velhojen ja jästien maailmassa. Velho ja tutkija Lisko Scamander kadottaa ihmeotuksensa vuosisadan alun New Yorkissa – kaaos on valmis! Kirjasta on julkaistu myös elokuva.

 

Nonna Wasiljeff: Loukkupoika

15-vuotias Aaron elää Loukussa, vankilassa, josta on vain yksi tie ulos – salaperäinen Toinen taso. Aaron tempautuu vaaralliseen pakoyritykseen ystäviensä kanssa. Fantasiatrilleri maailmasta, jota hallitsevat harmaaunivormuiset Tomut.

 

Muista myös nuorten e-kirjat ja e-äänikirjat! ellibslibrary.com/collection

-Kokemäen kirjasto

Jaa tää somes:

HUOM! Nuokan ylläpito koodaa kesälomaa 21.6.-15.7.2018 Luemme viestisi, kun palaamme lomalta! :)

 

Help Text