Menu Close

Keskustan nuorisotalo: Cafe Nuokkari

Kuvassa on Porin keskustan nuorisotalon rakennus ulkoa.

Café Nuokkari on Porin nuorisotalolla toimiva nuorisokahvila, joka toimii nuorisopalveluiden ja nuorten työpajatoiminnan yhteistyönä. Päivisin kahvila toimii nuorten työpajan pyörittämänä lounaskahvilana ja iltaisin nuorisotilana, jolloin on paikalla 1-2 nuoriso-ohjaajaa. Kahvilassa on myynnissä kahvia, leivonnaisia, limsaa, ranskalaisia sekä herkkuja.

Nuorisokahvilassa voit hengailla, tavata kavereita, jutella ohjaajien kanssa, katsella TV:tä, tehdä läksyjä ja kuunnella YouTubesta musiikkia nuokkarin koneelta. Lisäksi voi pelata biljardia, pleikkaria (PS4) sekä erilaisia lautapelejä ja korttipelejä. Viikonloppuisin (pe-la) mahdollisuus pelata pingistä, sählyä ja tanssia esim. breakdancea.

Nuorisotilatoiminnan tavoitteena on tukea nuorten vapaa-ajan toimintaa ja päihteettömyyttä, lisätä nuorten osallisuutta sekä tarjota nuorille oma, puolueeton kohtauspaikka.

Koko Nuorisotalon aukioloajat ja välineiden vuokraukset löydät pori.fi-sivulta.

Nuorisotalon tilojen varaukset voit tehdä Tilavauksen sivujen kautta tai laittamalla sähköpostia
💻 tilavaraus@pori.fi

✨Aukioloajat:

Huom! Avoimien ovien toiminta nuorisotiloilla on suljettu toistaiseksi Nuorisonohjaajat järjestävät eri puolilla Poria kohdennettua pienryhmätoimintaa. Jos olet kiinnostunut pienryhmätoiminnasta, niin ole  yhteydessä oman alueesi/tilasi nuorisonohjaajiin.

ti-pe14-20:457.lk-18-vuotiaille
la15-20:45 7.lk -18-vuotiaille

🏠 Keskustan nuorisotalo
Isolinnankatu 12, 1. kerros
28100 Pori

😊 Jari Nyström
Nuorisonohjaaja
📱044 701 1425 (myös WhatsApp)

😊 Marika Mäkinen
Nuorisonohjaaja
📱 044 701 1426 (myös WhatsApp)


Jaa tää somessa: