Valikko Sulje

Kokemäen perhe- ja päihdeklinikka 

Yhteystiedot
Kokemäen perhe- ja päihdeklinikka
🏠Siltakatu 4, 32800 Kokemäki
📱040 136 8087

Perheklinikka auttaa lasten ja nuorten kasvatukseen, kehitykseen, perhe-elämään ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Perhettä autetaan järjestämällä psykologista ja sosiaalista tutkimusta, terapiaa ja neuvontaa.

Päihdeklinikka auttaa alkoholi-, lääke- ja huumeongelmissa, erilaisissa riippuvuuksissa sekä elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Työmuotoina käytetään yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmäterapiaa ja jalkautuvaa päihdetyötä. Työmuotona on myös korva-akupunktiohoito. Lisäksi tehdään päihdearvioita ja järjestetään seurantaa ajokelpoisuusasioissa.

Asiakkailla on käytettävissään perhe- ja päihdeklinikan moniammatillinen työryhmä sekä tarvittaessa konsultoitavien lastenpsykiatrian ja päihdelääketieteen erikoislääkäreiden apu.

Klinikan henkilökunnan erityisosaamisalueina ovat

  • Perheneuvonta ja päihdetyö
  • Perheterapeuttinen ja ratkaisukeskeinen auttamistyö
  • Videoavusteinen vuorovaikutuksen ohjaus (VIG) ja Theraplay-terapia, jotka muodostavat kokonaisuuden perheneuvolapalveluissa vanhemmuuden ja vuorovaikutuksen toimivuuden tueksi perheessä

Asiantuntijapalvelun lisäksi Kokemäen perhe- ja päihdeklinikka antaa työnohjausta, koulutusta, konsultaatiota ja asiantuntija-apua eri yhteistyötahoille. Koulutuksista löytyy lisää tietoa Koulutus-sivulta.

Kokemäen perhe- ja päihdeklinikalla on ostopalvelusopimus A-klinikkapalveluista Kokemäen, Euran, Köyliön, Säkylän sekä Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän kautta Eurajoen, Harjavallan, Luvian ja Nakkilan kanssa. Lisäksi klinikka tarjoaa kasvatus- ja perheneuvolapalvelut Kokemäen kaupungille sekä Köyliön ja Säkylän kunnille.

Perhe- ja päihdeklinikka tarjoaa pienimuotoisesti mm. seuraavia valmiita koulutuspaketteja yhteistyökumppaneilleen:

  • Mini-intervention käyttö
  • Motivoivan haastattelun käyttö riippuvuusongelman kohtaamisessa Ratkaisukeskeiset keinot koulujen kohtaamissa perhe-, päihde- ja mielenterveysongelmissa
  • Perhe- ja päihdetyön yhdistäminen päihdeongelmien hoidossa Perhevalmennusluento parisuhteesta ja varhaisesta vuorovaikutuksesta

Jaa tää somes: