Valikko Sulje

Kokemäen perheneuvola ja A-klinikka 

Yhteystiedot
🏠Siltakatu 4, 32800 Kokemäki

Avoinna: 
Palvelemme ajanvarauksella 📱040 136 8087

ma 8.30–15.30
ti 8.30–18
ke-pe 8.30–15.30

Perheneuvola

Perheneuvola (ent. Perhekuntoutumisklinikka) tarjoaa tukea perheille, joissa on huolena lapsen tai nuoren käyttäytyminen tai kehitys, pulmat varhaisessa vuorovaikutuksessa tai perhe-elämään liittyvät asiat. Tukea on saatavilla myös vanhemmuuteen, parisuhteeseen sekä eroprosessin eri vaiheisiin.

Työmuotoinamme ovat yksilö-, ryhmä- ja perhetapaamiset, vertaisryhmät ja Theraplay-vuorovaikutushoito. Työskentelemme joustavasti eri ympäristöissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Henkilökunta on erikoistunut perhe- ja päihdetyön yhdistämiseen päihteisiin ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien hoidossa. Auttamistyö on voimavarakeskeistä ja perheterapeuttista.

Miten hoitoon pääsee
Ajanvaraus palvelee 📱 040 136 8087 . Lähetettä ei tarvita.
Perheneuvolan palvelut ovat maksuttomia Kokemäen ja sopimuksen mukaan Euran asukkaille.

Erityisosaaminen
Theraplay-terapia® ja kiintymyssuhdehaastattelut muodostavat kokonaisuuden, jolla tuetaan vanhemmuutta ja perheen vuorovaikutusta. MIM-vuorovaikutushavainnointi toimii itsenäisenä interventiona sekä osana Theraplay-vuorovaikutushoitoa. Muita erityisosaamisen alueita ovat esimerkiksi videoavusteinen vuorovaikutuksen ohjaus (VIG) sekä Ryhmätheraplayn ohjaaminen lapsen omassa toimintaympäristössä päiväkodissa, koulussa tai kotona.

Lisätietoa:
a-klinikka.fi/toimipisteet/kokemaki/perheneuvola-kokemaki

A-klinikka

A-klinikka auttaa päihdeongelmissa, erilaisissa riippuvuuksissa ja elämänhallinnan kysymyksissä yksilöllisesti. Palvelut on tarkoitettu päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen. Avokatkaisuhoito toteutetaan yhteistyössä sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa.

Tarjoamme myös seurantaa rattijuopumus- ja ajokelpoisuusasioissa sekä päihteiden käytön aiheuttamien haittojen arviointia yhteistyössä asiakkaan kanssa.

A-klinikalla järjestetään ammatillisesti ohjattuja hoitoryhmiä peliongelmaisille. Kun ryhmässä on 6–10 osallistujaa, se kokoontuu viikoittain 12 kertaa.

Työmuotoinamme ovat yksilö-, ryhmä- ja perhetapaamiset, vertaisryhmät ja Theraplay-vuorovaikutushoito. Työskentelemme joustavasti eri ympäristöissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Miten hoitoon pääsee
Ajanvaraus palvelee 📱 040 136 8087 . Lähetettä ei tarvita. Asiakas voi itse valita, mille vastaanotolle tulee.

Lisätietoa:
a-klinikka.fi/toimipisteet/kokemaki/a-klinikka-kokemaki


Jaa tää somes: