Menu Close

Kulttuuritalo Annis

Kuvassa on kulttuuritalo Annis ulkoapäin takapihalta. Talon seinässä näkyy graffiteja.

Kulttuuritalo Annis on nuorten oma kulttuurikeskus – eli talo, jonne kaikki ovat tervetulleita toteuttamaan itseään erilaisten luovien toimintojen äärellä ja tapaamaan muita nuoria. Anniksella harrastetaan muun muassa teatteria, musiikkia, kuvataiteita, valokuvausta, videokuvausta sekä järjestetään lukuisia erilaisia tapahtumia.

Talossa harjoittelee useita teatteriryhmiä, joilla on kymmenkunta ensi-iltaa (eli pitkälti päälle 50 esitystä) vuosittain. Anniksella toimii tällä hetkellä aktiivisesti Porin Teatterinuoret, Pro Anniksen teatteriryhmät, Teatteri Tyhjät tilat ja Leikkiteatteri. Myös Vihreä Teatteri, Contaktiteatteri, Rakastajat-teatteri ja Ylioppilasteatteri vierailevat talossa usein.

Anniksella treenaa aktiivisesti reilu kymmenen eri bändiä, ja uutuutena on kaikille avoin bändikämppä, jossa järjestetään jatkossa monenlaista musiikkitoimintaa. Talon studio antaa mahdollisuuden myös oman musiikin äänittämiseen. Anniksella järjestetään vuosittain kymmeniä konsertteja, ja aloittelevienkin bändien on mahdollista päästä esiintymään Anniksella.

Anniksella on aloittanut toimintansa myös Avoin seinä galleria, johon vuosittain haetaan näyttelyitä. Etusijalla ovat nuoret tekijät, joille Anniksen galleria tarjoaa ensimmäisiä mahdollisuuksiaan tuoda taidettaan esille. Avoin seinä galleria sijaitsee talon katutasossa, ja taloon voi piipahtaa nauttimaan vaihtuvista näyttelyistä.

Erilaiset tapahtumat kruunaavat Anniksen arjen. Lähiaikoina talossa ja sen edustalla olevassa urbaanissa tapahtumapuutarhassa on järjestetty mm. Peace, love and understanding sekä Annis feels –festareita, ystävänpäivä- ja joulutapahtumia sekä tietenkin legendaarista vappulounasta. Parhaiten Anniksen tulevista tapahtumista pysyy perillä seuraamalla Anniksen nettisivuja tai somekanavia.

Anniksen toimintaa kehitetään koko ajan, ja tarkoituksena on tarjota entistä laajemmin toimintamahdollisuuksia porilaisille nuorille. Ota yhteyttä, jos sinulla on idea, mitä haluaisit tehdä – koitetaan toteuttaa se yhdessä!

🏠 Kulttuuritalo Annis
Annankatu 6
Pori

📱 044 701 9159
💻 kulttuuritaloannis@pori.fi

Instagram: @kulttuuritaloannis
Facebook: kulttuuritaloannis
Youtube: Kulttuuritalo Annis


Jaa tää somessa: