Menu Close

Amazing Race Pori 2018

Amazing Race Pori 2018


19.5.2018

Supersuosittu Amazing Race Pori järjestetään tänäkin vuonna! Amazing Race Pori -kisassa joukkueet kiertävät pyöräillen ympäri Poria, rastilta rastille, suorittaen erilaisia hauskoja ja sopivasti haastavia tehtäviä. Kisa pidetään lauantaina 19.5.2018 klo 12-18.

Kerää kasaan 2-4 hengen joukkue ja ilmoita se kisaan:

Ilmoittaudu tästä >>

Ilmoittautuminen on auki 19.4.-13.5.2018 Ole nopea sillä molempiin sarjoihin mahtuu mukaan 10 joukkuetta.

Kisassa on kaksi sarjaa:

1. Sarja: 12-17-vuotiaille
2. Sarja: 18-29-vuotiaille

HINTA: 5€/hlö (sis. osallistumisen, ruoan ja kisatuotteet. Maksetaan tapahtumapäivänä käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä.)

Sarjojen voittajille luvassa amazing palkinto!

Reitti ja tehtävärastit ovat tietysti loppuun saakka salaista tietoa. Osallistu ja ota selvää! Lähtö Porin keskustan Nuorisotalolta (Isolinnankatu 12).
Huomioithan, että vaikka kisa on leikkimielinen ja sen saa ottaa luvan kanssa rennosti, niin päivä voi olla pitkä ja matkaa voi kertyä reilut 20km. Pyörien täytyy olla kunnossa. On tosi ikävää jos kisa jää kesken prakaavan pyörän vuoksi. Lisäksi, vaikka kisapäivän aikana järjestetään ruokailu, niin omat eväät ja säännöllinen tankkaus ovat tärkeitä. Ilmoittautuneille joukkueille lähetetään vielä tarkempi kisakirje ja varusteluettelo hyvissä ajoissa ennen kisapäivää. Tapahtuma on päihteetön.

Tapahtuman järjestää:
Porin kaupungin nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut sekä Porin evankelisluterilainen seurakuntayhtymä

#amazingracepori
Facebook: Amazing Race Pori 2018

Porin keskustan Nuorisotalo
Isolinnankatu 12
Pori, 28100

Katso koko kalenteri