Menu Close

Ehdokkaiden asettaminen Huittisten nuorisovaltuustovaaleihin päättyy

Ehdokkaiden asettaminen Huittisten nuorisovaltuustovaaleihin päättyy


18.10.2018

Huittisten nuorisovaltuustoon voi asettua ehdokkaaksi huittislainen 12–17-vuotias nuori (ei kuitenkaan vielä alakoulussa opiskeleva nuori). Ehdokkaan asettaa valitsijayhdistys, joka koostuu viidestä 12-17-vuotiaasta (ei kuitenkaan alakoululaisesta) huittislaisesta nuoresta.

Ehdokaslomakkeita saa Pellonpuiston koululta, Lauttakylän lukiolta, nuoriso- ja liikuntatoimistosta Huhkolinnasta, Nuorisoklubilta, Vampulan nuokkarilta tai sen voi tulostaa tästä. Ehdokkaat tulee ilmoittaa torstaihin 18.10.2018 klo 15.00 mennessä palauttamalla ehdokaslomake Pellonpuiston koululle, Lauttakylän lukiolle, Nuorisoklubille, Vampulan nuokkarille tai nuoriso- ja liikuntatoimistoon Huhkolinnaan.

Pellonpuiston koululla suoritettavassa vaalissa kukin luokka-aste äänestää omia ehdokkaitaan. Jokaiselta luokka-asteelta kaksi eniten ääniä saanutta ehdokasta valitaan nuorisovaltuustoon ja kaksi seuraavaa varajäseniksi (yhteensä kuusi jäsentä ja kuusi varajäsentä). Vaalipäivä on perjantai 2.11.2018.

Lauttakylän lukiolle on varattu kolme paikkaa nuorisovaltuustoon. Vaalit järjestetään tarvittaessa, mikäli ehdokkaita on enemmän kuin jaossa olevia paikkoja. Tarvittaessa vaalipäivä on maanantai 5.11.2018.

Muille oppilaitoksille tai niiden ulkopuolella oleville nuorille on varattu kaksi paikkaa nuorisovaltuustoon. Vaalit järjestään tarvittaessa nuorisotiloilla, mikäli ehdokkaita on enemmän kuin jaossa olevia paikkoja. Tarvittaessa vaalipäivät ovat Vampulan nuokkarilla maanantai 5.11.2018 ja Nuorisoklubilla keskiviikko 7.11.2018.

Tutustu Huittisten nuorisovaltuustoon Nuokassa >>

Lisätietoja:

Teuvo Munkki, nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja
044-560 4331
teuvo.munkki@huittinen.fi

Reija Kankilampi, nuorisoasiainhoitaja
044-560 4333
reija.kankilampi@huittinen.fi

Katso koko kalenteri