Menu Close

Huittisten nuvavaalit - viimeinen ehdokkaaksi ilmoittautumispäivä

Huittisten nuvavaalit - viimeinen ehdokkaaksi ilmoittautumispäivä

-
17.10.2019

Huittisten nuorisovaltuuston tehtävänä on edistää nuorten vaikutusmahdollisuuksia Huittisissa sekä toimia nuorten äänitorvena päättäjien suuntaan.

Nuorisovaltuustoon voi asettua ehdokkaaksi huittislainen 12–17-vuotias nuori (ei kuitenkaan vielä alakoulussa opiskeleva nuori).

Pellonpuiston koululta valitaan 6 jäsentä ja varajäsentä (ehdokkaat asetetaan koululla). 
Lauttakylän lukiosta valitaan 3 jäsentä ja varajäsentä (ehdokkaat asetetaan lukiolla).
Huittisten Ammatti- ja Yrittäjäopistossa, muissa ammatillisissa oppilaitoksissa ja oppilaitosten ulkopuolella olevista nuorista valitaan kaksi eniten ääniä saanutta ehdokasta ja kaksi seuraavaa varajäseniksi.

Ehdokkaan asettamiseen ovat oikeutettuja vähintään viiden huittislaisen 12–17-vuotiaan (ei vielä alakoulussa opiskelevan) nuoren muodostamat valitsijayhdistykset.

Valitsijayhdistysten tulee ilmoittaa ehdokkaansa kirjallisesti Pellonpuiston koululle, Lauttakylän lukiolle, Tahto Areenan toimistoon, kaupungintalon infoon, Nuorisoklubille tai Vampulan nuorisotilalle torstaihin 17.10.2019 klo 15.00 mennessä. Lomakkeita saa em. paikoista tai tulostamalla tästä.

Nuorisovaltuustovaalit suoritetaan Pellonpuiston koululla perjantaina 1.11.2019 ja tarvittaessa Lauttakylän lukiolla ja Vampulan nuorisotilalla maanantaina 4.11.2019 sekä Nuorisoklubilla keskiviikkona 6.11.2019.

Lisätietoja:
Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki
ja nuorisoasiainhoitaja Reija Kankilampi

Katso koko kalenteri