Menu Close

Insomnia

Insomnia

Monipäiväinen
25.10.2018 28.10.2018

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry järjestää Insomnia XX -verkkopelitapahtuman nyt neljättä kertaa Porin Karhuhallissa 25.-28.10.2018. Tapahtuma tulee tuttuun tapaansa Satakunnan suurimpana verkkopelitapahtumana keräämään noin 2000 eSportsista, pelaamisesta sekä digitaalisesta kulttuurista kiinnostunutta nuorta.

Tapahtumassa järjestetään peliturnauksia joille on kasvanutkin suuri suosio. Peliturnauksien palkintopotit nousevat tuhansiin euroihin. Turnauksissa pelataan tämän hetken kohutuimpia pelejä kuten Heartstonea, Counter-Strikeä sekä monia muita!

Tänä vuonna Insomnia juhlistaa 20. tapahtumaansa. Tiedossa on monipuolista ja mielenkiintoista ohjelmaa, joka sopii kaiken ikäisille kävijöille. Tapahtumaan pyritään luomaan mahtava yhteisehengellinen meininki kuten aikaisempinakin vuonna. Tapahtumaan voi siis tulla pelaamisen lisäksi viettämään aikaa kaikkien kavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa!

Vuosikymmenen ajan tapahtumia järjestänyt Verkkopeliyhdistys Insomnia ry pyrkii tapahtuman kautta tuomaan pelaamista ja tietokonekulttuuria lähemmäs ihmisiä sekä luomaan vahvaa yhteisöllistä toimintaa digitaalisen kulttuurin ympärille Satakunnassa. Tapahtuma järjestetään pääosin vapaaehtoisvoimin, ja sen toteuttamisessa ovat vahvasti mukana paikalliset sekä kansainväliset yhteistyökumppanit.

Lisätietoja:
insomnia.fi

Porin nuorisopalvelut ja verkkonuorisotalo Netari on pe klo 15-22 ja la klo 15-21 pelipaikalla. Tuu pelaan Overwatchia ja pöytäjäkistä ja jutskailemaan ohjaajien kanssa!


Karhuhalli
Urheilutie 1
Pori, 28500

Katso koko kalenteri