Menu Close

Linda Liukas SAMKissa

Linda Liukas SAMKissa


25.1.2019

Maailmanmaineeseen noussut lastenkirjailija ja ohjelmoija Linda Liukas luennoi tulevaisuuden työstä ja sen tekijöistä SAMKin Porin kampuksella (Agora-sali, Satakunnankatu 23) perjantaina 25.1.2019 klo 12 alkaen. Puheenvuorossa tutkitaan käytännön kautta sitä, mihin suuntaan teknologia-ala kehittyy, unohtamatta tarinankerrontaa.

Teknologia muuttaa maailmaa, mutta mitä oikeastaan on tekoälyn, algoritmien tai koodin takana? Me ihmiset. Tässä puheenvuorossa tutkitaan käytännön kautta sitä, mihin suuntaan teknologia-ala kehittyy, unohtamatta tarinankerrontaa.

Paras tapa kapinoida on tehdä jotain. Tekemiseen ei tarvita pelkkiä karttoja vaan myös kompassi. Huomaat, että kaikki on mahdollista, myös asioiden tekeminen väärin päin.

Kuinka tehdään joukkorahoituskampanja -workshop klo 14–16
(mukaan mahtuu 25 ensin ilmoittautunutta)
Käytännönläheinen ja konkreettinen työpaja oman joukkorahoituskampanjan suunnitteluun.
Tässä työpajassa käydään läpi kampanjan viestin aukikirjoittamista, yleisön löytämistä ja vaihtoehtoja oman idean eteenpäin viemiseen Kickstarter-alustalla 380 000 dollaria keränneen Lindan johdolla. Työpajaan mukaan värikynät ja oma idea kampanjasta.

Ilmoittaudu mukaan: https://elomake.samk.fi/lomakkeet/8568/lomak

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää Euroopan sosiaalirahaston rahoittama HYPE – rajat ylittävä hyötypelikoulutus -hanke. Luento liittyy hankkeen tavoitteisiin luoda uusia, tarveperustaisia ratkaisuja ja tuoda esiin teknologian ja pelien mahdollisuuksia sekä elinikäistä oppimista.

HYPE-hanketta hallinnoi Satakunnan ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina ovat Satakunnan koulutuskuntayhtymä (Sataedu) ja TTY-säätiö, Porin laitos.

SAMKin Porin kampus
Satakunnankatu 23
Pori,

Katso koko kalenteri