Menu Close

Ohjaamon avajaisviikko - Oikotie Ammattilaiseksi

Ohjaamon avajaisviikko - Oikotie Ammattilaiseksi


15.2.2018

Elämässä eteenpäin – ohjausta alle 30-vuotiaille

Ohjaamo on paikka, josta saa apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Ohjaamoon on helppo tulla. Sisään voi astua aukioloaikojen puitteissa vapaasti tai ajanvarauksella. Palvelu on maksutonta.

Ohjaamo Satakunta on aukaissut uuden toimipisteen Poriin !
Ohjaamo Satakunnan Porin toimipisteen avajaisviikkoa vietetään viikolla 7 (13.2. – 17.2.) – TUU TUTUSTUU!
Kaikki avajaisviikon tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia eivätkä edellytä ennakkoilmoittautumista (paitsi ti 13.2. #tubetatonni-työpaja).

To 15.2. Oikotie Ammattilaiseksi –projektin starttipäivä

klo 10:00-16:00 kaikille avoin ohjelma

  • Porin kaupunki ja AMIKO-henkilöstöpalvelut ovat käynnistäneet ohjelman, jonka tarkoituksena on synnyttää vähintään 100 uutta minimissään 1kk:n pituista palkkatyösuhdetta 18-30 –vuotiaille porilaisille vuoden 2018 aikana. Työpaikkoja on löytynyt jo niin paljon, että projektin puitteissa voidaan aloittaa rekrytoinnit.Idea on yksinkertainen: Hakija etsii projektin nettisivuilta itseään kiinnostavan työpaikan, jonka jälkeen täyttää ko. työpaikkaan vaadittavan hakemuksen (Ohjaamon henkilökunta auttaa tarvittaessa hakemuksen täyttämisessä). Kun hakemus on tallennettu tietokantaan, pääsee hakija lähes välittömästi työhaastatteluun. Työhaastattelun perusteella hakija saa heti tiedon siitä, tuliko valituksi hakemaansa tehtävään. Jaossa olevat työpaikat ovat 1-6kk:n pituisia PALKKATÖITÄ ja voivat mahdollisesti poikia myös jatkosopimuksia.
Ohjaamo Satakunnan Porin toimipiste
Yrjönkatu 17
Pori,
044 701 8000

Katso koko kalenteri