Valikko Sulje

Me-talo Pori Ⓜ️

Nolla syrjäytynyttä vuoteen 2050 mennessä

Me-talo Porin toiminnan tavoitteena on päästää nuoret ääneen. Haluamme kuulla nuorten kokemuksia siitä, millaista on olla ja elää nuorena Porissa just nyt. Kaipaatko tukea tai tsemppiä kouluarkeen, työmahdollisuuksiin tai vapaa-aikaan liittyen? Painaako mieltäsi jokin?

Jos sulla on hyvä idea, toteutetaan se

Nuoret ovat päähenkilöitä. Jokaisen ideoilla on painoa ja kaikenlaista tekemistä arvostetaan. Pyrkimyksenä on, että me-talossa kehitetyt ideat kasvavat itseään ja aluettaan suuremmiksi ratkaisuiksi.

Satakunnan yhteisökeskus koordinoi Me-talon toimintaa Porissa.  Me-talo on toimintamalli, jossa kootaan tietoa porilaisten nuorten elämästä, tarpeista ja haaveista. Toimimme yhdessä Porin kaupungin kanssa ja mukaan yhdessä tekemiseen kutsumme myös järjestöjä, seuroja, paikallisyhteisöjä ja yrityksiä.

Me-säätiö tukee toimintaa. Säätiön ovat perustaneet Supercell firman perustajat Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja. Säätiön tavoitteena on, että Suomessa ei olisi yhtään syrjäytynyttä vuoteen 2050 mennessä. Ei ole ’meitä’ ja ’heitä’. On vain me.

Ota rohkeasti yhteyttä suoraan Sannaan tai somen kautta.

#metalopori

Instagram: @metalopori
Facebook: @metalopori
Twitter: @metalopori
Snapchat: metalopori
YouTube-kanava: Me-talo Pori

Yhteystiedot:
Sanna Paala
koordinaattori
Me-talo Pori
💻sanna.paala@yhteisokeskus.fi
📱044 242 9627

🏠Satakunnan yhteisökeskus
Otavankatu 3, 28100 Pori

 

 

Jaa tää somes: