Menu Close

Haluatko sun jutun julkaistavaksi Nuokkassa? Näin se onnistuu

Kuva on koriste.

Halusitko tehdä jonkun jutun tai uutisen julkaistavaksi Nuokassa? Tässä muutama usein kysytty kysymys jutun tekemisestä:

1. Mistä aiheesta mä voisin kirjoittaa?

Mistä vaan! Oletko löytänyt söpön kissavideon? Oletko katsonut jonkun hyvän leffan? Onko joku siisti tapahtuma tulossa? Myös kuvia ja Youtube-videoita voit laittaa tulemaan.

2. Pitääkö mun olla jonkun tietyn ikäinen?

Jutun tekijän iällä ei ole väliä. Nuokka on tarkoitettu 13-29-vuotiaille, joten tee juttu joka on suunnattu heille.

3. Onko väliä millä paikkakunnalla asun?

Ei ole väliä mistä päin olet. Nuokan käyttäjät ovat Karhukuntien nuoria ja sivuilla olevat jutut on tarkoitettu heille. Karhukuntiin kuuluu Huittinen, Harjavalta, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori ja Ulvila.

4. Mitä siinä jutussa pitää olla?

  • otsikko
  • teksti/kuva/youtube-linkki
    Sinulla täytyy olla lupa julkaista kuva. Lupa täytyy olla sekä kuvassa näkyviltä henkilöiltä, että valokuvan ottajalta. Tutustu tekijanoikeus.fi -sivuihin.
  • sun nimi tai nimimerkki (= Voit keksiä itse jonkun kivan nimimerkin. Ei tarvitse rekisteröityä tai mitään.) Jos olet työntekijän roolissa, mainitse myös tittelisi.

Kerro meille myös sun puhelinnumero tai sähköposti, jolla me saadaan suhun yhteys jos meillä tulee jotain kysyttävää juttuun liittyen. Ei hätää, yhteystietoja ei julkaista eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

5. Minne mä lähetän mun jutun?

Lähetä se osoitteeseen:
💻 nuoriso@pori.fi
tai alla olevan lomakkeen kautta:

Jaa tää somessa: