Menu Close

Nakkilan harrastukset

Kuvassa on poika, joka hymyilee reppu selässä.

Harrastamisen Nakkilan mallin kerhot

Kaikki Harrastamisen Nakkilan mallin kerhot ovat 7.-9.luokkalaisille. Lisätietoa kerhoista löydät Instagramista: @harrastamisennakkilanmalli ja Nakkilan kunnan sivuilta.

Jooga

CT harjoittelu on monipuolista toiminnallista treenaamista, ja jossa käytetään kehoamme monipuolisesti ja joogatunti koostuu keskittymis-ja hengitysharjoituksesta, joogan perusliikkeistä eli asanoista ja lyhyestä rentoutumisesta. Harjoitus kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä auttaa parantamaan kehotietoisuutta.

Ma klo 15.15-16.00
7.-9. lk.
Terhi Ruohonen
Liikuntakeskus yläsali

Biljardi

Opi biljardin alkeet osaavan ohjaajan kanssa. Biljardin pelaaminen harjaannuttaa keskittymiskykyä ja pelisilmää.

Ti klo 15.15-16.00
7.-9. lk.
Timo Vanha-Kämppä
Liikuntakeskus, nuorsiotila

Crosstraining (CT)

CT harjoittelu on monipuolista toiminnallista treenaamista, ja jossa käytetään kehoamme monipuolisesti ja kokonaisvaltasisesti. Harjoituksissa opetellaan toiminnallisen harjoittelun oikeita tekniikoita käyttäen vapaita painoja kuten levytankoa, käsipainoja ja kahvakuulia, sekä treenataan kehonpainolla. Harjoittelu on erittäin mielekästä ja koukuttavaa treenien monipuolisuuden ja vaihtelevuuden vuoksi.

To klo 15.15-16.15
7.-9. lk. 15 hlöä
Jutta Vaahtio
Liikuntakeskus Kuntosali/juoksusuora

Showdance

Tunnilla pääset kokeilemaan erilaisia tanssityylejä showtanssista nykytanssiin ja streetlajeihin. Harjoitellaan tekniikkaa ja tehdään erilaisia helppoja koreografioita sekä treenataan lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tunti sopii kaikille. Kiva aloittaa viikonloppu tanssien!

Pe klo 15.10-16.00
7.-9. lk
Kaisa Lallukka
Liikuntakeskus yläsali

Liikuntakalenteri

Nakkilan liikunta kalenterista löytyy ohjattua liikuntaa.

Nuorten kaikissa kysymyksissä liikunnan tai liikunta mahdollisuuksien suhteen voi olla yhteydessä liikunnanohjaajaamme Veeraan:

😊 Veera Tiilikainen
liikunnanohjaaja
📱 0447475923
💻 veera.tiilikainen@nakkila.fi


Jaa tää somessa: