Menu Close

Nakkilan harrastukset

Kuvassa on poika, joka hymyilee reppu selässä.

Harrastamisen Nakkilan mallin kerhot

Kaikki Harrastamisen Nakkilan mallin kerhot ovat 7.-9.luokkalaisille. Lisätietoa kerhoista löydät Instagramista: @harrastamisennakkilanmalli ja Nakkilan kunnan sivuilta.

Crosstraining (CT)

CT harjoittelu on monipuolista toiminnallista treenaamista, ja jossa käytetään kehoamme monipuolisesti ja kokonaisvaltasisesti. Harjoituksissa opetellaan toiminnallisen harjoittelun oikeita tekniikoita käyttäen vapaita painoja kuten levytankoa, käsipainoja ja kahvakuulia, sekä treenataan kehonpainolla. Harjoittelu on erittäin mielekästä ja koukuttavaa treenien monipuolisuuden ja vaihtelevuuden vuoksi.

Ma klo 15.15-16.15
7.-9. lk. 15 hlöä
Elli Stenfors
Liikuntakeskus Kuntosali/juoksusuora

Teatteria, ilmaisutaitoa

Nakkilan Napakoiden näyttelijä/ohjaaja AaPee Söderdahlin johdolla tutustutaan teatteriin ja ilmaisutaitoon. Teatteri on mukava ja hyödyllinen harrastus. Näyttelemällä voi myös oppia ilmaisemaan itseään paremmin ja saada rohkeutta tosielämän tilanteissa. Teatterikerho harrastuksena tukee mukavasti itsetuntoa. Siinä myös samalla oppii uusia asioita itsestään ja omista vahvuuksistaan.

To 15.00-16.00
7.-9. lk 15 hlöä
AaPee Söderdahl
Pakkala Pikkuvaris, pyöreä sali

Friday Dance

Tunnilla pääset kokeilemaan erilaisia tanssityylejä showtanssista nykytanssiin ja streetlajeihin. Harjoitellaan tekniikkaa ja tehdään erilaisia helppoja koreografioita sekä treenataan lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tunti sopii kaikille. Kiva aloittaa viikonloppu tanssien!

Pe klo 15.10-16.00
7.-9. lk 25 hlöä
Kaisa Lallukka
Liikuntakeskus yläsali

Parkour

Harjoituksissamme lapset oppivat liikunnallisia perustaitoja. Koordinaatio, kehonhallinta, tasapaino ja nopeus
kehittyvät pelien, leikkien ja sopivien lajiharjoitteiden avulla. Keskeistä on, että lapsi pääsee liikkumaan ja haastamaan itseään omien kykyjensä puitteissa. Lapset ja nuoret innostuvat toivottavasti käyttämään opittuja taitoja myös kotikulmien tarjoamassa harjoitusympäristössä.

Pe klo 15.10–16.00
6.-9. lk 20 hlöä
Kekki & Norlund
6.9. – 4.10 ulkona, 4.10 – 30.11. sisällä
Liikuntakeskus

Liikuntakalenteri

Nakkilan liikunta kalenterista löytyy ohjattua liikuntaa.

Nuorten kaikissa kysymyksissä liikunnan tai liikunta mahdollisuuksien suhteen voi olla yhteydessä liikunnanohjaajaamme Veeraan:

😊 Veera Tiilikainen
liikunnanohjaaja
📱 0447475923
💻 veera.tiilikainen@nakkila.fi


Jaa tää somessa: