Menu Close

Nakkilan nuoren leffa-arvostelussa Thor: Ragnarok

Kuvassa on teksti: "Nakkilan nuoren leffa-asrvostelu".

Elokuva on ”Thor” elokuvasarjan kolmas osa. Elokuvan alussa Thor saa tietää että hänen veljensä Loki ei olekaan kuollut, ja he lähtevät maahan etsimään Odinia, minne Loki hänet karkotti, he tapaavat maassa velhon joka kertoo Odinin olinpaikan veljeksille. Myöhemmin Thor joutuu vangiksi universumin toiselle laidalle, ilman vasaraansa. Hän kilpailee aikaa vastaan päästäkseen takaisin kotiplaneetalleen Asgardiin pysäyttämään ennustuksen nimeltä ”Ragnarok” jonka mukaan hänen kotimaansa tuhoutuu. Samalla hän yrittää estää Asgardin sivilisaation lopun uuden kaikkivoivan uhan, voimakkaan Helan käsissä. Ensin hänen täytyy selvitä tappavasta kilpailusta toista kostajaa vastaan. Elokuvan aikana Thor löytää uusia ystäviä, uuden hiustyylin ja hän oppii uusia asioita voimistaan.

Elokuvan pääosissa näyttelee Chris Hemsworth (Thor) Tom Hiddleston (Loki) Mark Ruffalo (Bruce/Hulk) Tessa Thompson (Valkyrie) ja Cate Blanchett (Hela). Elokuvan ohjasi Taika Waititi. Elokuva julkaistiin vuonna 2017 ja sen voi katsoa esim. Disney+ sivulta.

Oma arvio:

Elokuva on yksi lemppareistani. Siinä on paljon hyvää huumoria ja toimintaa, sekä sopii ikäluokille 12-ylöspäin. Elokuvassa on myös paljon hyviä näyttelijöitä ja hyvä ohjaaja, jotka tekivät elokuvasta vielä paremman. Elokuva kanattaa katsoa jos tykkää fantasia-, komedia-, toiminta- tai Marvel elokuvista. Pidin erityisen paljon uuden planeetan ja henkilöiden esittelystä, siitä miten ohjaaja antoi Lokin hahmon kehittyä, miten elokuvassa näytettiin kuinka surkea isä Odin todella oli ja siitä miten Thorin ja Lokin välit etenee elokuvassa. Elokuvassa on myös vahva nais-henkilö joka on myös yksi lempiasioistani tässä elokuvassa. Elokuvassa käsitellään mielestäni hyvää aihetta, sekä sitä miten Thor oppii elämään ilman vasaraansa.

 (Spoiler alert) 
Lempi kohtani kaiken kaikkiaan oli se miten Loki palaa Asgardiin auttamaan veljeään, ja heidän välinsä palautuu takaisin normaaliksi.

 Itse pidin elokuvasta sillä pidän elokuvista joissa on komediaa, ja koska pidän myös paljon Marvelin elokuvista, ja elokuvan näyttelijöistä.

– Kiia 15v, Nakkila


Jaa tää somessa: