Menu Close

Nakkilan työtoiminta

Kuvassa on teksti: "Työtoiminta Nakkila".

Nakkilan kunnan työllisyyspalvelut tukevat työnhakijoita työllistymisessä sekä kuntoutumisessa kohti työelämää. Nakkilan kunta tarjoaa työttömille ohjausta, neuvontaa, kuntouttavaa työtoimintaa, palkkatukipaikkoja sekä työkokeilupaikkoja.

Työllistymistä edistävä monialainen palvelu

Monialaista palvelua tarjotaan Satakunnan työ- ja elinkeinotoimiston jokaisessa toimipaikassa. Satakunnassa toimii kaksi työvoiman palvelukeskus -verkostoa: Satakunnan TYP ja Rauman seudun TYP, jotka toimivat seudullisesti yhteistyössä alueen kuntien ja Kelan kanssa.

Kaikilla alueilla ei TYP-toiminnalla ole erillisiä toimitiloja, vaan esimerkiksi Nakkilan asukkaita palvellaan Satakunnan TE-toimistossa Harjavallassa tai sovittaessa kuntien eri toimipisteissä.

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu pitkään työttömänä tai muutoin haastavassa työmarkkinatilanteessa oleville henkilöille. Tavoitteena on parantaa asiakkaan työ- ja toimintakykyä sekä vahvistaa elämänhallintaa.  Kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä vastaa kunta. Kuntouttavaa työtoimintaa toteutetaan kunnan omilla toimialoilla, yhdistyksissä ja uskonnollisissa yhdyskunnissa.

🏠 Nakkilan työpaja/työtoiminta (Käynti Akselintien kautta)
Satakunnantie 1
29250 Nakkila

😊 Johanna Syysmäki
Työllisyydenhoidon koordinaattori
📱 044 7475 837
💻 johanna.syysmaki@nakkila.fi​


Jaa tää somessa: