Menu Close

Netari – nuorisotalosi netissä

Kuvassa on Netarin logo.

Netari on oma nuorisotalosi verkossa. Olemme auki joka viikko. Voit tavata muita nuoria, jutella nuorisotyöntekijöiden ja vapaaehtoisten luotettavien aikuisten kanssa ja järjestää toimintaa.

Netari-illoissa on mukana nuorisotyöntekijöitä mm. Espoosta, Hyvinkäältä, Keravalta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Lemiltä, Lohjalta, Oulusta, Porista, Turusta ja Vantaalta. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki nuoret asuinpaikkakunnasta riippumatta.

✨Aukioloajat

Momio

momio-logo-black

Momio on 7–13-vuotiaille suunnattu turvallinen sosiaalinen media, jossa voit jutella muiden kanssa ja tuunata hahmoa. Netari on Momiossa joka maanantai ja torstai klo 18-20.  MOMIOON

Twitch

twitch

Twitch on striimauspalvelu, jossa voi katsella muiden pelejä tai julkaista omaasi. Netari on Twitchissä joka viikko pelaamassa nuorten kanssa. Kaikki tulevat lähetysajat löydät Netarin Twitch-profiilista.  TWITCHIIN

Discord

Netarin Discord-kanavalla on mukavaa porukkaa juttelemassa joka tiistai ja torstai klo 20-22DISCORDIIN

Netari-Chat

Netari-chatissa voit jutella luotettavan aikuisen kanssa sinulle tärkeistä asioista. Tavallisia keskustelunaiheita Netari-chatissa ovat esim. kouluun, ihmissuhteisiin ja harrastuksiin liittyvät kysymykset. Netari-chat on auki sunnuntaista torstaihin klo 18-21NETARI-CHATIIN

Netari WA & Signal

Meiltä saat turvallisesti tukea, apua, tietoa ja neuvontaa silloin kun ahdistaa, pelottaa, surettaa tai et tiedä mitä tehdä. Netari WA & Signal on WhatsApp-alustalla ja Signalissa toimiva palvelu, jossa sinulle vastaavat luotettavat aikuiset. Voit olla meihin yhteydessä pienissä ja isoissa asioissa. Palvelu on tarkoitettu 18-vuotiaille ja sitä nuoremmille.

  • Voit laittaa meille viestiä Whastappin tai Signalin kautta milloin vaan tahdot. Puhelinnumeromme on 0504780951
  • Pyrimme vastaamaan viestiisi 24 tunnin sisällä sen saapumisesta. Palvelussamme ei ole kiinteitä päivystysaikoja. Viikonloppuna ja pyhinä saapuneisiin viesteihin vastaamme pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. 
  • Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan puheluita tällä hetkellä – olethan yhteydessä viestillä. Voit laittaa myös ääniviestin.
  • Viesteihisi vastaavat Pelastakaa Lapset ry:n koulutetut ammattilaiset. 
  • Käythän lukemassa myös palvelun tietosuojaselosteen ja pelisäännöt.

Lisätietoa NETARI WA & Signalista: netari.fi/netari-wa

Lisätietoa

Katso kaikki Netarin ja muiden auttavien chattien aukioloajat: 
netari.fi

Instagram: NetariFi
Youtube: Netari


Jaa tää somessa: