Valikko Sulje

Netari – nuorisotalosi netissä

Netari on oma nuorisotalosi verkossa. Olemme auki joka viikko. Voit tavata muita nuoria, jutella nuorisotyöntekijöiden ja vapaaehtoisten luotettavien aikuisten kanssa ja järjestää toimintaa.

Netari-illoissa on mukana nuorisotyöntekijöitä Espoosta, Hyvinkäältä, Keravalta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Lemiltä, Lohjalta, Oulusta, Porista, Turusta ja Vantaalta. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki nuoret asuinpaikkakunnasta riippumatta!

momio-logo-black

Momio on 7–13-vuotiaille suunnattu turvallinen sosiaalinen media, jossa voit jutella muiden kanssa ja tuunata hahmoa. Netari on Momiossa joka maanantai klo 18-20.  MOMIOON

twitch

Twitch on striimauspalvelu, jossa voi katsella muiden pelejä tai julkaista omaasi. Netari on Twitchissä joka viikko pelaamassa nuorten kanssa. Kaikki tulevat lähetysajat löydät Netarin Twitch-profiilista.  TWITCHIIN

Netarin Discord-kanavalla on mukavaa porukkaa juttelemassa joka tiistai ja torstai klo 20-22DISCORDIIN

netari-chat

NETARI-CHAT

Netari-chatissa voit jutella luotettavan aikuisen kanssa sinulle tärkeistä asioista. Tavallisia keskustelunaiheita Netari-chatissa ovat esim. kouluun, ihmissuhteisiin ja harrastuksiin liittyvät kysymykset. Netari-chat on auki sunnuntaista torstaihin klo 18-21NETARI-CHATIIN

NETARI WA

Netari WA on sinulle, nuori, joka kaipaat apua tai tukea elämääsi luotettavalta aikuiselta. Meihin voit olla yhteydessä niin pienissä kuin isoissakin asioissa.
Palvelu on tarkoitettu 18-vuotiaille ja sitä nuoremmille.

  • Voit laittaa meille Whastapp-viestin milloin vaan tahdot. Puhelinnumeromme on 0504780951
  • Pyrimme vastaamaan viestiisi 24 tunnin sisällä sen saapumisesta. Palvelussamme ei ole kiinteitä päivystysaikoja. Viikonloppuna ja pyhinä saapuneisiin viesteihin vastaamme pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. 
  • Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan puheluita tällä hetkellä – olethan yhteydessä viestillä. Voit laittaa myös ääniviestin.
  • Viesteihisi vastaavat Pelastakaa Lapset ry:n koulutetut ammattilaiset. 
  • Käythän lukemassa myös palvelun tietosuojaselosteen ja pelisäännöt.

Lisätietoa NETARI WA:sta: netari.fi/netari-wa

Katso kaikki Netarin ja muiden auttavien chattien aukioloajat: netari.fi >>

Tsekkaa myös Netarin IG @netarifi ja Netarin Youtube


Jaa tää somes: