Valikko Sulje

NPH heinäkuun infopaketti harrastustoimijoille

Ensimmäinen infopaketti on lähtenyt myös sähköpostilla kaikille tapahtumaan osallistuville harrastustoimijoille.

Ajankohtaista!

– Tapahtumaan kaivataan kioskinpitäjiä! Ottakaa yhteyttä sähköpostiin. Jos tulee useampi kiinnostunut, kioskinpitäjät arvotaan. Etusijalla yhdistykset jotka eivät ole aikaisemmin vielä tehtävää hoitaneet. Elintarvikemyyntiin tarvittavat luvat ja edellytykset tulee olla kunnossa.

– Kannattaa ilmoittaa harrastuksenne myös kaupungin harrastuskalenteriin https://tapahtumat.pori.fi/harrastukset

 – nuoripori@pori.fi osoitteeseen voi mielellään lähettää kuvan tai videopätkän lyhyen esittelyn kera, niitä postaillaan tapahtuman somekanaviin ennen tapahtumaa

– Varmistakaa, olettehan Facebook-ryhmässä mukana https://www.facebook.com/groups/NPHyhteistyo/

– Kannustakaa toiminnassanne mukana olevia nuoria tekemään joukkueita tapahtumassa järjestettävään Osaaksää-kisaan!

– Pyydämme kaikkia harrastustoimijoita osallistumaan tapahtuman vetovoimaisuuteen lahjoittamalla palkintoja tapahtuman leimapassiarvontaan ja kisoihin. Etenkin lahjakortit harrastustoimintaan ovat toivottavia, sillä näin ohjataan tehokkaasti kävijöitä uusien harrastusten pariin. Myös erilaiset oheistuotteet ovat tervetulleita. Palkinnot tuodaan tapahtumapäivänä infoon ilmoittautumisen yhteydessä tai ne voi toimittaa myös etukäteen Nuorisotalolle Isolinnankatu 12, 28100 Pori.

– Pyydämme jakamaan myös esimerkiksi @nuoriporiharrastaa Instagram-kisoja, jotta ne saisivat enemmän näkyvyyttä ja osallistujia, ja näin tapahtuma enemmän kävijöitä.

Yleistä tietoa tapahtumasta

– Nuori Pori Harrastaa – tapahtuman järjestää Porin kaupungin sivistystoimi yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa.

– NPH19-tapahtumaan on ilmoittautunut tässä vaiheessa mukaan noin 40 yhdistystä sekä muutamia paikallisia yrityksiä.

– Tapahtuman pääkohderyhmä ovat 13-18-vuotiaat nuoret, ja tämä tulisi jokaisen yhdistyksen huomioida tarjoamassaan ohjelmassa; paikalla on kuitenkin myös paljon alakouluikäisiä lapsia, sekä aikuisia.

– Tapahtuma valokuvataan.

– Paikalla on kahvio.

– Karhuhallin lattiapintaa tulee varjella kaikenlaiselta vahingoittumiselta.

– Ruuan ja juoman vieminen jalkapallokentälle on ehdottomasti kielletty.

Saapuminen, poistuminen ja kulkeminen alueella

– Jokaisen yhdistyksen tulee ilmoittautua info-pisteelle sekä saapuessaan, että päivän lopuksi lähtiessään. Infopisteeltä saa tullessaan infopaketin, sekä muita päivän aikana tarvittavia välineitä

– Info-pisteeltä harrastustoimijat ohjataan paikalleen ja vasta ilmoittautumisen jälkeen on sallittua alkaa rakentaa ständipaikkaa.

– Paikalle saa tulla klo 11:00 alkaen laittamaan omaa paikkaansa kuntoon; klo 13:45 mennessä kaikkien toimintapisteiden täytyy olla valmiina.

– Toimintapisteiden purkamisen voi aloittaa klo 18, kun tapahtuma loppuu; sitä ennen kulku sivuovista tavaroiden kanssa, autojen ajaminen oville yms. ei ole mahdollista; ständipaikat on oltava purettuina klo 20 mennessä.

– Huomatkaa, että autoa ei pääse ajamaan kaikkien ovien lähelle; mikäli teillä on suuria tavaroita, jolloin auto pitäisi ajaa mahdollisimman lähelle, olkaa yhteydessä Liljaan, puh. 044 701 1416, viimeistään ma 19.8. mennessä.

– Kaikki autot tulee siirtää pois ovien läheisyydestä yleisille pysäköintialueille viimeistään 13:45 mennessä.

Turvallisuus

– Jokaiselle yhdistykselle on lähetetty Karhuhallin pelastussuunnitelma; tapahtumaan osallistuvat yhdistysten edustajat ovat velvollisia käymään sen läpi, jotta he tietävät, miten tulee toimia vaaratilanteen sattuessa.

– Karhuhallin pohjakartta on lähetetty yhdistyksille; siihen on merkitty hätäuloskäynnit, paloilmoitinpainikkeet, pikapalopostit ja jauhesammutinten paikat; kartta on myös näkyvillä tapahtumassa.

– Tilaisuudessa on järjestyksenvalvojat. Kaikista vaaratekijöistä, mahdollisista turvallisuusriskeistä, turvallisuutta vaarantavasta käytöksestä jne. on velvollisuus ilmoittaa järjestyksenvalvojille tai tapahtumasta vastaaville henkilöille.

– Vaaratilanteessa hallista on poistuttava rauhallisesti ja hyvässä järjestyksessä lähimmän poistumistien kautta; kokoontumispaikka Nuori Pori Harrastaa – tapahtumassa on Urheilutien puolella (Karhuhallia vastapäätä) oleva pieni parkkipaikka ja nurmialue.

Toimintapisteet ja niiden välineistö

– Yhdistysten tulee huolehtia pöydät, tuolit yms. muu tarvittava välineistö itse paikalle. Nuorisotoimi pystyy tarjoamaan muutamalle tarvitsevalle pöydän, mutta niiden kuljetuksesta Nuorisotalolta Karhuhallille yhdistysten tulee huolehtia itse. Jos tarvitsette pöydän, olkaa yhteydessä Liljaan, puh. 044 701 1416. Pöytiä on rajallinen määrä.

– Mukaan kannattaa ottaa leimasin tai kynä leimapassien merkkaamiseen.

– Kaiken välineistön on mahduttava yhdistykselle annettuun tilaan; huomatkaa, että tapahtumaan on ilmoittautunut 40 yhdistystä, joten tilaa ei ole rajattomasti käytössä ja on tärkeää, että kaikki huomioivat myös muut paikalla olijat.

– Karhuhallin jalkapallokentälle ei ole sallittua tuoda tolppia, katoksia yms. mitään sellaista, mikä voi painua kenttäpintaan. Kaikki tällaiset rakenteet tulee pystyttää joko ulos tai juoksuradalle. Pöytien jalkojen tulee olla tarpeeksi leveät, etteivät ne vahingoita tekonurmea.

– Kaikenlaisten moottorivälineistön, kuten pyörien ja autojen, paikalle tuomisesta täytyy sopia etukäteen. Moottorikulkuneuvot keskitetään kulkemaan vain yhden oven kautta, ohjaus paikan päällä lauantaina. Mikäli haluatte tuoda esim. kilpa-autoja esille, on ständipaikka suositeltavaa viedä ulos. Jos olette tuomassa tällaista välineistöä ettekä ole ilmoittaneet niiden tuomisesta ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittakaa niistä Liljalle ma 19.8. mennessä.

– Omalla paikalla on sallittua järjestää arpajaisia, myydä seuran tuotteita yms. Jokaisella toimipisteellä on kuitenkin oltava tarjolla jotain ilmaista toiminnallista ohjelmaa kävijöille, jossa pääsee tutustumaan yhdistyksen toimintaan.

– Tapahtumaan tuotavat eläimet tulee pitää eläimille merkityllä alueella tai ulkona.

Lava- aikataulu

– Tämä aikataulu on alustava, ja se tulee todennäköisesti vielä muuttumaan. Toiveita ja ehdotuksia saa esittää nuoripori@pori.fi jos joku aika sopii paremmin tai jos ette ole vielä ilmoittaneet lavaesitystä.

11:00 alkaen saa tulla kasaamaan paikkoja

14:00 Tapahtuma alkaa

14:20-14:23 Porin ju-jutsuseura

14:30-14:33 Liikuntaseura Porin Temput ry

14:40-14:43 Tanssiseura Oikea Rytmi ry

14:50-14:53 Porin Ilmailukerho ry

15:00 Välispiikki

15:10-15:13 Porin Kendoseura ry

15:20-15:23 Pelikrypta

15:30-15:33 Porin Verkkopalloseura

15:40-15:43 Porin Muodostelmaluistelijat

16:00 YouTube –vaikuttaja Jennysvoices lavalla

16:30 Osaaksää-kisa

16:40-16:43

18:00 Tapahtuma loppuu

HUOM! Lopullinen aikataulu, sekä myös paikkakartta tulevat vasta tapahtumaviikolla tai sitä edeltävällä viikolla. Laittakaa sähköpostia, jos on toiveita niiden suhteen!

Leimapassi ja Osaaksää-kisa

Leimapassin perusidea on, että kävijät keräävät leimoja passiin vieraillessaan yhdistysten pisteillä ja suoritettuaan siellä jonkin ohjelman (tämä voi olla esimerkiksi lajikokeilu, askartelu, kilpailu tms.). Kahdeksan leimaa kerättyään ja yhteystiedot täytettyään leimapassin voi palauttaa infoon arvontaa varten. Arvonta suoritetaan seuraavalla viikolla, tai passia vastaan saa paikan päällä palkinnon.

– On tärkeää, että jokaiselle toimipisteellä on tarjolla jotain ilmaista, toiminnallista ohjelmaa, jonka suoritettuaan nuori saa leiman passiinsa; mikäli ette ole suunnitelleet pisteellenne mitään ohjelmaa ja kaipaatte neuvoa/ideoita sen suunnitteluun, olkaa yhteydessä Liljaan.

– Tapahtumassa järjestetään Osaaksää? -joukkuekilpailu. Kilpailuun ilmoittaudutaan ennen tapahtumaa nuoripori@pori.fi tai 0447011416, tai mikäli paikkoja on jäljellä, paikan päällä infopisteelle. Osallistua voivat 13–20-vuotiaat 2-4 hengen joukkueissa. Kilpailuun mahtuu 8 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueet kisaavat kolmessa eri harrastuslajissa ja tehtävät kestävät noin kolme minuuttia. Tuomaristo pisteyttää joukkueen suoritukset ja eniten pisteitä saanut joukkue voittaa.

– Tsempatkaa yhdistyksenne nuoria osallistumaan kisaan!


Jaa tää somes: