Menu Close

NPH Info harrastustoimijoille

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa kaksipäiväisenä 2.-3.9.2022. 

Tule mukaan tekemään ainutlaatuista Nuori Pori Harrastaa – tapahtumaa! Nuori Pori Harrastaa on lapsille ja nuorille suunnattu monipuolinen harrastustapahtuma. Tapahtuman päätoimintamuotona ovat toiminnalliset esittelypisteet, joissa on mahdollisuus nähdä ja kokea ihan itse Porin monipuoliset harrastusmahdollisuudet, samalla harrastustoimijoilla on mahdollisuus saada uusia jäseniä toimintaansa. 

Perjantaina 2.9.2022 tapahtuma järjestetään koulupäivän aikana klo 8.30–15 ja paikalle kutsutaan porilaisia yläkoululaisia. Kaikki seitsemännen luokan oppilaat osallistuvat tapahtumaan osana koulupäivää. Perjantaina lisämausteen ohjelmaan tuovat Duudsonit kiusaamisen vastaisella ohjelmanumerolla! 

Lauantaina 3.9. klo 14–18 lapsille ja nuorille suunnattu tapahtuma on perinteisesti avoinna kaikenikäisille.  Haluamme myös lauantaina panostaa nuorten osallistumiseen, joten jatkamme k-13 alueen kehittämistä, jossa on esillä harrastuksia ja tekemistä 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille ja nuorille aikuisille.

Ilmoita harrastustoimintasi mukaan molempiin tai jompaankumpaan päivään ja tule tekemään ainutlaatuista tapahtumaa!

Harrastustoimijoiden ilmoittautuminen

Harrastustoimijoiden ilmoittautuminen on auki 31.5.2022 saakka.
Oheisen linkin kautta pääset ilmoittautumaan: lyyti.in/NuoriPoriHarrastaa2022

Nuori Pori Harrastaa on Porin sivistystoimen, Porin alueen yhdistysten ja muiden nuorten harrastustoimintaa järjestävien tahojen yhteistyössä järjestämä tapahtuma.  Noudatamme luonnollisesti kaikkia turvallisuusohjeistuksia ja rajoituksia, sekä pidämme ilmoittautuneet toimijat ajan tasalla mahdollisista muutoksista.  

Tehdään yhdessä tapahtumasta hienompi kuin koskaan! 

Harrastustoimintaa tarjoavia kehotetaan yhä hyödyntämään kaupungin harrastushakua harrastustoiminnan markkinointiin ja vastaavasti asukkaita etsimään sen kautta itselleen mielekästä toimintaa. Harrastushaku löytyy osoitteesta tapahtumat.pori.fi/harrastukset

Jotta pysyt ajan tasalla tapahtumasta, niin kannattaa laittaa Facebook-sivu sekä Instagram-tili seurantaan.

Jäikö kysyttävää?

Tapahtumavastaava, harrastustoimijat, yhteistyökumppanit:
😊 Riikka Kataja
Nuorisotyöntekijä
📱 044 701 4489
💻 riikka.kataja@pori.fi


Jaa tää somessa: