Menu Close

Nuokkapaku

Kuvassa on Nuokkapaku-auto.

Nuokkapaku on Porin kaupungin nuorisopalveluiden liikkuva nuorisotila. Se parkkeeraa sinne, missä nuoret viettävät aikaansa.

Toiminta on suunnattu 13–18-vuotiaille. Nuokkapaku tuo mukanaan vaihtuvia pelejä ja liikuntavälineitä sekä aina kaksi nuorisonohjaajaa, joiden kanssa voi pelailla ja jutella. Nuokkapaku on nuorisotila ilman seiniä.

Koulujen kesäloma-aikana paku pyörii ympäri Poria, muulloin pakun bongaa Meri-Porin alueelta. Nuokkapaku on nuorten tilattavissa ilmaiseksi julkiseen paikkaan, kuten puistoihin, koulujen pihoille ja urheilukentille. Yhteyttä voit ottaa soittamalla, tekstarilla, whatsappilla, Instagramin kautta tai snapchatilla (älä laita aikarajaa). Yhteydenoton jälkeen nuori ja nuoriso-ohjaaja yhdessä sopivat paikan ja ajan Nuokkapaku -tilaukselle.
📱 044 701 0909

Instagram: @nuokkapaku
Snapchat: nuokkapaku
Tiktok: @nuokkapaku
Facebook: nuokkapaku

✨Aukioloajat

Pääsääntöisesti paku kulkee alla olevilla aikatauluilla. Tarkemmat ajo-ajat ilmoitetaan Nuokkapakun Instagramissa ja Snapchatissa.

Syksy-kevät Meri-Porissa:

Parilliset viikot:
ti-pe klo 15-20

Parittomat viikot:
ke-la klo 15-20

Kesäloma-aikoina koko Pori:

ti-pe klo 15-20

Vuoden 2021 aikana Nuokkapaku-toimintaa kehitetään hankeen avulla, josta vastaa Susanna Lahtila. Susannan saat kiinni Nuokkapakun yhteystiedoilla. Hanketta rahoittaa Porin lasten- ja nuorten suojelusäätiö.


Jaa tää somessa: