Nuori Pori Harrastaa 2017

Satakunnan suurin ja monipuolisin nuorten harrastustapahtuma Nuori Pori Harrastaa 2017 järjestetään lauantaina 19.8. klo 14-18 Karhuhallissa. Tapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa ja tänä vuonna paikalle on tulossa ennätysmäärä paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä esittelemään toimintaansa. Tapahtuma on tarkoitettu pääasiassa 13-18-vuotiaille nuorille (kaiken ikäiset ovat silti tervetulleita) ja tapahtuma on räätälöity heidän ikäryhmälleen sopivaksi.

Nuori Pori Harrastaa – tapahtuma on täydellinen keino löytää just sun juttus! Siellä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi esimerkiksi sirkusakrobatiaa, jenkkifutista ja jousiammuntaa sekä tutustumaan muun muassa motocrossiin, laskuvarjourheiluun ja kamppailulajeihin. Yli 40 yhdistyksen kattauksesta löytyy jokaiselle jotakin!

Vaikka mikään harrastustoiminta ei ihan nappaiskaan, niin paikalle kannattaa silti tulla, sillä tapahtuman lopuksi järjestetään huikea tulishow, jossa esiintyy upea tulitaiteilijaryhmä Pyrokratia! Ja hei, siellä pääsee isommatkin pomppulinnaan.

Jaa tää somes: