Menu Close

Nuori Pori Harrastaa 2020

Kuvassa on Nuori Pori Harrastaa 2020 -tapahtuman mainoskuva. Kuva on koriste.

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma on siirretty elokuulta lokakuulle.

Loppukesän ja alkusyksyn tilanne tapahtumien osalta on vielä epävarma, joten siirsimme suosiolla Nuori Pori Harrastaa -tapahtuman pidemmälle syksyyn. Vaikka tapahtuma on siirretty syksyyn, niin pyrimme tekemään tämän vuoden tapahtumasta entistä paremman!

Tapahtuma pidetään sunnuntaina 18. lokakuuta kello 14–18 Porin Karhuhallissa. Tapahtuma järjestetään nyt yhdeksättä kertaa,joten ensi vuonna saamme juhlia Nuori Pori Harrastaa -tapahtuman juhlavuotta!
Paikan päällä lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus nähdä ja kokea ihan itse Porin monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä tutustua alueen toimijoihin. Tämä on myös loistava tilaisuus harrastustoimijoille saada uusia jäseniä mukaan toimintaansa. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Harrastustoimintaa tarjoavia tahoja pyydetään ilmoittautumaan mukaan tapahtumaan 31. elokuuta mennessä. Voitte ilmoittautua mukaan osoitteessa www.lyyti.fi/reg/nuoriporiharrastaa2020. Osallistuminen on maksutonta. Harrastustoimijoiden järjestämät toimintapisteet ovat koko tapahtuman pääosa.

Muuten, jotta pysyt ajan tasalla tapahtumasta, niin kannattaa napata Facebook-tapahtuma kalenteriin ja laittaa Facebook-sivu sekä Instagram-tili seurantaan.


Nähdään tapahtumassa!
PS. Kannattaa vielä fiilistellä ennakkoon Nuori Pori Harrastaa -tapahtumaa katsomalla oheinen video!

Jäikö kysyttävää? Kiinnostaisiko tulla esittelemään harrastustoimintaasi? Haluatko lähteä tapahtuman tukijaksi?
Lisätietoja tapahtumasta saat:

Tapahtumavastaava, harrastustoimijat, yhteistyökumppanit:
Riikka Kataja
Nuorisotyöntekijä
📱 044 701 4489
💻 riikka.kataja@pori.fi

Markkinointi, sisällöntuotanto, harrastustoimijat, yhteistyökumppanit:
Henna Mäntylä
Markkinointikoordinaattori
📱 044 701 1416
💻 nuoripori@pori.fi


Jaa tää somessa: