Valikko Sulje

Nuori Pori Harrastaa 2020

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma siirretään elokuulta lokakuulle. Tapahtuma pidetään sunnuntaina 18. lokakuuta kello 14–18 Porin Karhuhallissa. Harrastustoimintaa tarjoavia tahoja pyydetään ilmoittautumaan mukaan tapahtumaan 31. elokuuta mennessä.

Loppukesän ja alkusyksyn tilanne tapahtumien osalta, on vielä epävarma, joten siirrämme suosiolla Nuori Pori Harrastaa -tapahtuman pidemmälle syksyyn. Toivomme, että harrastustoimintaa järjestävät seurat ja järjestöt ilmoittautuisivat kesän aikana mukaan, jotta tapahtumaa saadaan vietyä eteenpäin.

Harrastustoimintaa tarjoavat tahot voivat ilmoittautua mukaan osoitteessa www.lyyti.fi/reg/nuoriporiharrastaa2020. Osallistuminen on maksutonta. Harrastustoimijoiden järjestämät toimintapisteet ovat koko tapahtuman pääosa.

Tapahtuma järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Paikan päällä lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus nähdä ja kokea ihan itse Porin monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja tietysti samalla harrastustoimijoilla on mahdollisuus saada uusia jäseniä toimintaansa. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Jotta ajankohtaista tietoa tapahtumasta saa, kannattaa napata Facebook-tapahtuma kalenteriin ja laittaa Facebook-sivu sekä Instagram-tili seurantaan. 

Lisätietoja antaa:

Riikka Kataja, nuorisotyöntekijä, puh. 044 701 4489

Jaa tää somes: