Menu Close

Nuori Pori Harrastaa 2022 yhteistyökumppanit

Slice.fi on Suomen isoin opiskelijaetupalvelu sekä maksuton digitaalinen opiskelijakorttisovellus, joka on laajalti käytössä Karhukuntien alueen oppilaitoksissa. Lunasta tuhannet opiskelijaedut halki Suomen, niin saat erinomaisia etuja ja säästät selvää rahaa!

Taikinajuureen leivotuista leivistä ja käsin leivotuista kahvileivistä ja konditoriatuotteista tunnettu Porin Leipä Oy on perinteikäs perheyhtiö. Porin Leipä leipoo pääsääntöisesti kotimaisista raaka-aineista ja leipomossa käytetyt jauhot ovat 100 % kotimaista viljaa. Siksi Porin Leivän tuotteita koristaa Hyvää Suomesta -merkki. Leipomo ja konditoria Sarpi on myös tärkeä osa Porin Leipä Oy:tä. Sarpi leipoo perinteitä kunnioittaen, mutta samalla uutta kehittäen. Joka vuosi lukuisat Sarpin uutuudet löytyvät kaupan paistopisteistä, leipäosastoilta sekä pakastealtaista. www.porinleipa.fi www.sarpi.fi

Uusi upea Suomalainen Kirjakauppa sijaitsee Puuvillan tapahtuma-aukion vieressä 1. kerroksessa. Valikoimistamme löydät lukemista ja tekemistä niin itselle kuin lahjaksikin. Laajan kirjavalikoiman lisäksi tarjolla taitelijatarvikkeita, leluja, pelejä ja toimistotarvikkeita.

Jaa tää somessa: