Menu Close

Nuori Pori Harrastaa 2021 -tapahtuman yhteistyökumppanit

Nuori Pori Harrastaa on Porin sivistystoimen, Porin alueen yhdistysten ja muiden nuorten harrastustoimintaa järjestävien tahojen yhteistyössä järjestämä lasten ja nuorten tapahtuma. Olemme tänäkin vuonna saaneet huikeita yhteistyökumppaneita mukaan. Huikeat kiitokset kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Melamajavat ry

Melamajavat on melontaseura Porissa Kokemäenjoen rannalla. Heiltä voi vuokrata kajakkeja, kanootteja, sit-on-toppeja sekä SUP-lautoja Kokemäenjoelle tapahtuvaan melontaan. Seuran jäsenenä mahdollisuus on myös retkimelontana, kilpamelontaan, koulutus- ja leiritoimintaan.

Space bowling @ Billiards, Pori

Porin keskustasta löytyvä viihdekeskus tarjoaa vaikka mitä tekemistä. Heillä pääsee niin hohtokeilaamaan sekä pelaamaan biljardia, dartsia ja pöytäcurlingia. Paikalta löytyy myös kolikolla toimivia Arcade-pelejä. Siellä voi järjestää myös monenlaisia juhlia lasten juhlista yritystilaisuuksiin.

Porin leipä

Oletko jo maistanut Porin leivän taivaallisia minimunkkeja? Pinkkulintu lauloi, että niitä voisi olla saatavilla myös tänä vuonna NPH-tapahtumassa. Porin Leipä on toiminut jo 70 vuotta ja heiltä löytyykin maakuntamme laajin leipävalikoima. Ruokaleipien lisäksi heiltä löytyvät myös pitsapohjat sekä pakasteleivonnaiset.

Pori Padel

Suosittua padelia pääsee harrastamaan myös Porissa. Pori Padelilla on yhteensä viisi kenttä. Heillä on niin sisä- että ulkokenttiä. Kiinnostaako Padel mutta peliseuraa on vaikea löytää? Pori Padel auttaa myös pelikaverin löytämisessä.

Space bowling @ Billiards

Porin keskustasta löytyvässä viihdekeskuksessä pääsee niin hohtokeilaamaan sekä pelaamaan biljardia, dartsia ja pöytäcurlingia. Paikalta löytyy myös kolikolla toimivia Arcade-pelejä. Siellä voi järjestää myös monenlaisia juhlia lasten juhlista yritystilaisuuksiin.

Ultra Action Park

Porin Puuvillasta löytyvä viihdekeskus sisältää monia eri aktiviteetteja. Löytyy niin trampoliini-, voimistelu- ja parkouralue sekä useita peliareenoita. Siellä on mahdollista järjestää synttärit ja Ultra Action Park tarjoaa myös mm. iltoja aikuisille. Kurkkaa heidän nettisivuiltaan lisää.

Intersport, Puuvilla Pori

Puuvillan Intersport kuuluu kansainväliseen Intersport-ketjuun eli maailman suurimpaan urheilukauppaketjuun. Heillä on monipuolinen valikoima vaatteita ja muita tuotteita liikuntaan ja vapaa-aikaan. Heiltä löytyy monien laatumerkkien tuotteita sekä Intersport-ketjun omia merkkituotteita. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta palvelee asiakkaita joka päivä.

Seikkailupuisto Huikee

Huikee on osa Yyteri Beach Lomakeskusta, josta löytyy korkeatasoisia huviloita majoitukseen, rantasaunoja sekä ravintola. Itse seikkailupuistosta löytyy köysirata, joka ulottuu korkeimmillaan 13 metriin. Köysirata sopii monen ikäisille ja myös vähemmän hurjapäille. He tarjoavat myös Fatbike-vuokrausta ja pyöräilemään pääsekin Yyterin kauniille rannalle. Tämän lisäksi tarjolla on myös SUP-lautojen vuokrausta, Bungee-trampoliineja ja Pumptrack-rata. Lisää näistä löydät heidän nettisivuiltaan.

Succee

Succee:n erikoisalaa on tapahtumien järjestäminen. Olipa kyse pienistä juhlista tai isosta tapahtumasta, olemme aina mukana suurella sydämellä. Succeen tapahtumatoteutuksissa pitkä ja monipuolinen kokemus yhdistyy kykyyn luoda tunteisiin vetoavia hetkiä, jotka muistetaan pitkään. Tapahtuma on aina suuri succee!

Jaa tää somessa: