Menu Close

Nuori Pori Harrastaa 2021

Kuvassa on Nuori Pori Harrastaa 2020 -tapahtuman mainoskuva. Kuva on koriste.

Nuori Pori Harrastaa -tapahtumaa on järjestetty jo kymmenen vuotta, juhlavuoden kunniaksi tapahtuma järjestetään kaksipäiväisenä! 

Perjantaina 3.9.2021 tapahtuma järjestetään koulupäivän aikana klo 9–15 ja paikalle kutsutaan porilaisia yläkoululaisia. Kaikki seitsemännen luokan oppilaat osallistuvat tapahtumaan osana koulupäivää. Myös muita yläkoulujen luokkia kannustetaan varaamaan oma paikkansa tapahtumasta.  

Lauantaina 4.9.2021 klo 14–18 lapsille ja nuorille suunnattu tapahtuma on perinteisesti avoinna kaiken ikäisille. 

Porin suurin harrastustapahtuma järjestetään tänäkin vuonna Karhuhallissa. Tapahtuman järjestää Porin kaupungin sivistystoimiala yhdessä paikallisten harrastustoimijoiden ja yritysten kanssa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, tapahtuma on maksuton. Tapahtuman ideana on tuoda harrastukset ja harrastajat saman katon alle, näin tuetaan lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintaa, sekä paikallisia toimijoita.  

Harrastustoimijat voivat ilmoittautua tapahtumaan 31.7.2021 saakka (ilmoittautumista jatkettu) tämän linkin kautta: lyyti.in/nuoriporiharrastaa2021

Paikan päällä yleisö pääsee tutustumaan paikallisiin harrastusmahdollisuuksiin, mukana on vuosittain noin 50 harrastustoimijaa. Toimintapisteillä on mahdollisuus kokeilla monipuolisesti erilaisia harrastuksia ja löytää se oma harrastusporukka.

Nuori Pori Harrastaa on erityisesti nuorille suunnattu tapahtuma. Tänä vuonna lanseerataan myös k-13 tapahtuma-alue. Alueella on aktiviteettejä ja harrastustoimijoita, jotka on suunnattu yli 13 –vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. 

Otamme tapahtuman järjestelyissä vallitsevan tilanteen huomioon. Lasten ja nuorten harrastustoiminta on tärkeää ja siksi mahdollisuuksien esille tuominen kannattaa. Toivotaan parasta ja mennään sillä ajatuksella eteenpäin, että syksyn tilanne on tapahtuman toteuttamisen kannalta hyvä.

Harrastustoimintaa tarjoavia kehotetaan hyödyntämään kaupungin harrastushakua harrastustoiminnan markkinointiin ja vastaavasti asukkaita etsimään sen kautta itselleen mielekästä toimintaa. Harrastushaku löytyy osoitteesta tapahtumat.pori.fi/harrastukset

Jotta pysyt ajan tasalla tapahtumasta, niin kannattaa laittaa Facebook-sivu sekä Instagram-tili seurantaan.

Ennakkoon voi fiilistellä Nuori Pori Harrastaa -tapahtumaa katsomalla oheisen videon:

Jäikö kysyttävää?

Tapahtumavastaava, harrastustoimijat, yhteistyökumppanit:
😊 Riikka Kataja
Nuorisotyöntekijä
📱 044 701 4489
💻 riikka.kataja@pori.fi


Jaa tää somessa: