Menu Close

Nuori Pori Harrastaa 2021

Nuori Pori Harrastaa -tapahtumaa on järjestetty jo kymmenen vuotta, juhlavuoden kunniaksi tapahtuma järjestetään kaksipäiväisenä! 

Nuori Pori Harrastaa järjestetään Porin Karhuhallissa 19.-20.11.2021.

Perjantaina 19.11. tapahtumaan on kutsuttu yläkoululaiset koulupäivän aikana.
Lauantaina 20.11. tapahtuma on auki normaaliin tapaan ihan kaikille klo 14:00-18:00.

Tapahtuman järjestää Porin kaupungin sivistystoimiala yhdessä paikallisten harrastustoimijoiden ja yritysten kanssa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, tapahtuma on maksuton. Tapahtuman ideana on tuoda harrastukset ja harrastajat saman katon alle, näin tuetaan lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintaa, sekä paikallisia toimijoita.  

Ilmoittautuminen auki 31.10.2021 saakka. Nuori Pori Harrastaa 2021 (lyyti.fi) Aiemmin ilmoittautuneet toimijat voivat päivittää ilmoittautumistietojaan ilmoittaumisesta saadun vahvistuslinkin kautta.

Paikan päällä yleisö pääsee tutustumaan paikallisiin harrastusmahdollisuuksiin, mukana on vuosittain noin 50 harrastustoimijaa. Toimintapisteillä on mahdollisuus kokeilla monipuolisesti erilaisia harrastuksia ja löytää se oma harrastusporukka.

Nuori Pori Harrastaa on erityisesti nuorille suunnattu tapahtuma. Tänä vuonna lanseerataan myös k-13 tapahtuma-alue. Alueella on aktiviteettejä ja harrastustoimijoita, jotka on suunnattu yli 13 –vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. 

Otamme tapahtuman järjestelyissä vallitsevan tilanteen huomioon. Lasten ja nuorten harrastustoiminta on tärkeää ja siksi mahdollisuuksien esille tuominen kannattaa. Toivotaan parasta ja mennään sillä ajatuksella eteenpäin, että syksyn tilanne on tapahtuman toteuttamisen kannalta hyvä.

Harrastustoimintaa tarjoavia kehotetaan hyödyntämään kaupungin harrastushakua harrastustoiminnan markkinointiin ja vastaavasti asukkaita etsimään sen kautta itselleen mielekästä toimintaa. Harrastushaku löytyy osoitteesta tapahtumat.pori.fi/harrastukset

Jotta pysyt ajan tasalla tapahtumasta, niin kannattaa laittaa Facebook-sivu sekä Instagram-tili seurantaan.

Ennakkoon voi fiilistellä Nuori Pori Harrastaa -tapahtumaa katsomalla oheisen videon:

Jäikö kysyttävää?

Tapahtumavastaava, harrastustoimijat, yhteistyökumppanit:
😊 Riikka Kataja
Nuorisotyöntekijä
📱 044 701 4489
💻 riikka.kataja@pori.fi


Jaa tää somessa: