Menu Close

Nuorisopassilla ilmaiseksi harrastuksiin ja tapahtumiin

Kuvassa on älypuhelin kädessä. Puhelimessa näkyy Nuorisopassi-sovelluksen etukuponkeja.

Nuorisopasseilla porilaiset 7.-, 8.- ja 9.-luokkalaiset voivat osallistua ilmaiseksi erilaisiin vapaa-ajan toimintoihin ja harrastuksiin. Lisäksi 5.- ja 6.-luokkalaiset pääsevät passeilla uimaan maksutta kerran viikossa.

Edut ovat voimassa lukuvuoden toimipaikkojen aukioloajat huomioiden tai edun yhteydessä mainittuna rajattuna aikana. Passiedut päivittyvät pitkin vuotta. Passi on henkilökohtainen.

Nuorisopassi on mobiilisovellus, joka ladataan oppilaan omaan älypuhelimeen. Sähköinen passi voidaan asentaa Android- ja iOS-puhelimiin. Passi ladataan kunkin puhelimen omasta sovelluskaupasta. Passin käyttäminen ei vaadi internet-yhteyttä puhelimessa, lukuun ottamatta Porin Linjojen matkoja. Mikäli oppilaalla ei ole internetyhteyttä puhelimessa, hän voi ladata passin koulun langattomassa verkossa. Pääsääntöisesti passiin kirjaudutaan koulun sähköpostitunnuksilla.

Passin käyttäminen ei vaadi internetyhteyttä puhelimessa, lukuun ottamatta Porin Linjojen matkoja. Mikäli oppilaan puhelimessa ei ole internetyhteyttä, hän voi ladata passin esimerkiksi koulun langattomassa verkossa. Mikäli oppilaalla ei ole mahdollisuutta käyttää älypuhelimeen ladattavaa sähköistä passia, oppilas voi pyytää paperisen nuorisopassin koululta.

Lisätietoa

Sähköinen passin käyttöön ja teknisiin haasteisiin apua saa:
💻 nuorisopassi@edupori.fi

Lisätietoa passeista sekä kaikki voimassa olevat edut löydät osoitteesta: Nuorisopassien sivuilta.


Jaa tää somessa: