Valikko Sulje

Nuorisopassin maksuttomat aktiviteetit laajenevat – uutuutena sarjakuva- ja kokkauskurssit

Nuorisopassi on mobiilisovellus, joka ladataan Porissa 5.-9.luokkaa käyvän oppilaan älypuhelimeen. Jos älypuhelinta ei ole käytössä, passi on mahdollista saada paperisena versiona. Passilla pääsee ilmaiseksi esim. uimaan, leffaan, teatteriin, tapahtumiin, museoihin, urheilemaan, urheilumatseihin ja bussimatkoille. Tänä syksynä nuorisopassin tarjonta laajenee entisestään.

Sarjakuva- ja kokkauskurssille ilmaiseksi

Sarjakuvakurssilla nuoret pääsevät tutustumaan sarjakuvan historiaan, tekemisen vaiheisiin ja tyylilajeihin. Nuorisopassit ovat mukana Nuori Pori harrastaa -tapahtumassa. Sarjakuvakurssin vetäjä tulee pitämään sarjakuvatyöpajaa Nuorisopassin pisteelle kello 15–17.

“Tulevat Mastercheffit” -kurssilla loihditaan kolmen ruokalajin aterioilla astetta herkullisempaa ja näyttävämpää ruokaa.

Kokkaus- ja sarjakuvakurssin ilmoittautuminen alkaa 2.9.2019 ja ne ovat porilaisille yläkoululaisille täysin maksuttomia nuorisopassin kautta.

Uimaan, leffaan ja Porispereen

Nuorisopasseilla halutaan varmistaa porilaisille nuorille tasavertainen mahdollisuus osallistua erilaisiin harrastuksiin ja vapaa-ajan toimintoihin. Esimerkiksi seiskaluokkalaiset pääsevät maksutta elokuviin ja kasiluokkalaiset Porisperen perhepäivään. 5.-7. luokan oppilaiden maksuttomat uintikerrat ovat olleet suosittu ja nyt myös kahdeksannen ja yhdeksännen luokan oppilaat pääsevät kymmenen kertaa uimaan. Kaikilla yläkoululaisilla on maksuttomia bussimatkoja.

Lisätietoja passeista sekä kaikki edut löytyvät osoitteesta: nuokka.fi/nuorisopassi ja  pori.fi/nuorisopassit

Lukuvuonna 2018–2019 nuorisopassin käyttäjiä oli 4555, joista aktiivisia 3007 oppilasta.


Jaa tää somes: