Menu Close

Nuorten vastaanotto

Kuva on koriste ja pitämässä paikkaa palvelun tarjoajan tulevaa kuvaa varten.

Nuorten vastaanotto tarjoaa apua sinulle jos sinulla on ylitsepääsemättömältä tuntuvia ongelmia. Tänne voit mennä jos esimerkiksi olet masentunut, koulussakäynti tai työssäkäynti ei suju tai tunnet itsesi ahdistuneeksi.

Nuorten vastaanoton moniammatillinen toiminta on tarkoitettu 13–22-vuotiaille Porin yhteistoiminta-alueen nuorille, joilla on psykososiaalisia ongelmia, esimerkiksi erilaiset kriisitilanteet, mielialaan, ihmissuhteisiin tai päihteiden käyttöön liittyvät vaikeudet.

Vastaanoton tavoitteena on ongelmatilanteesi selvittäminen ja oikean hoitopaikan löytäminen tarvittaessa. Välittömästi apua tarvitsevat pyritään hoitamaan mahdollisimman pian eikä jatkopaikkaa välttämättä tarvita. Nuorten vastanotto tarjoaa myös lyhytaikaista keskusteluhoitoa. Tänne et tarvitse lähetettä. Vastaanotolle on mahdollista tulla yhdessä vanhemman tai viranomaistahon edustajan kanssa.

Käynnit ovat maksuttomia ja keskustelut luottamuksellisia.

Ilman ajanvarausta

Voit tulla Nuorten vastaanottolle ilman varattua aikaa. Ajanvaraukseton vastaanotto torstaisin klo 12.00–15.00

Paikan päällä ei ole ilmoittautumistiskiä, vaan ottat vuoronumeron ja sinut kutsutaan sen mukaisesti odotustilasta vastaanotolle.

🏠 Nuorten vastaanotto
Yrjönkatu 20, 3.krs
28100 Pori

Ajanvarauksella

Vastaanotolle voi varata ajan puhelimitse:
📱 044 701 8296
ma-pe klo 12:00–13:30
Tarvittaessa sinulle ajan voi varata omainen, läheinen tai viranomainen.

🏠 Nuorten vastaanotto
Yrjönkatu 20, 3.krs
28100 Pori

eChat

eChat-palvelu on tarkoitettu Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla asuville tai opiskeleville 13-22 –vuotiaille nuorille sekä heidän läheisilleen, kun herää huoli mieltä kuormittavissa tai päihteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Chat on auki tiistaisin klo 14-16 osoitteessa pori.echat.fi


Jaa tää somessa: