Menu Close

NUOTTI-valmennus 🎶

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on ERITYISNUORISOTYO.jpg

NUOTTI-valmennus on Kelan järjestämää ja rahoittamaa, matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta nuorille. NUOTTI-valmennuksessa nuoria neuvotaan ja ohjataan suunnittelemaan elämäänsä eteenpäin ja luomaan tavoitteita tulevaisuudelle. Tavoitteena on, että valmennuksen päätyttyä nuori tunnistaa voimavarojaan ja vahvuuksiaan sekä uskoo mahdollisuuksiinsa ja muutokseen.

NUOTTI-valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. NUOTTI-valmennuksesta hyötyvät nuoret, jotka ovat ilman opiskelu- tai työpaikkaa tai joiden opiskelu on vaarassa keskeytyä.

Valmennukseen sisältyy enintään 20 tapaamiskertaa, jotka ovat 60 minuutin mittaisia. Tapaamisiin voi tarvittaessa osallistua myös nuoren lähiomainen ja/tai verkostojen edustajia.

Haku NUOTTI- valmennukseen tapahtuu Kelan kautta. Sinä itse tai ohjaava tahosi voitte olla yhteydessä Kelan valtakunnalliseen palvelunumeroon (020 692 205) ja hakeutua suullisesti mukaan. Voit hakea valmennukseen myös täyttämällä Kelan lomakkeen KU101. Valmennus on nuorelle maksutonta. Voit hakea NUOTTI-valmennuksen ajalle kuntoutusrahaa sekä matkakorvauksia Kelalta. Jos haluat valmennukseen meille, mainitse New Forte hakeutumisen yhteydessä. Voit olla myös meihin yhteydessä valmennukseen hakiessasi. Myös me voimme auttaa sinua palveluun hakeutumisessa.

Lisätietoa

😊 Outi Rosenqvist
Nuotti-valmentaja
📱 050 544 4407
💻 outi.rosenqvist@newforte.fi

newforte.fi


Jaa tää somessa: