Menu Close

Ohjaamo Pori 🔀

Ohjaamo on juuri Sinulle, alle 30-vuotias.

Yksi ovi – monta palvelua. Vältyt juoksemasta palvelusta toiseen avaamalla Ohjaamon oven. Löydät yhdestä paikasta tietoa ja neuvontaa, apua työllistymiseen, KELAn ja sosiaalitoimen palveluja, opinto-ohjausta, asumisneuvontaa.

Kun et tiedä, mistä aloittaa, aloita tästä. Ohjaamosta saat tarvitsemaasi henkilökohtaista ohjausta, tietoa ja omaan tilanteeseesi sopivaa tukea. Asiasi voi koskea mitä tahansa: työ- tai koulupaikan etsintää, raha-asioita, asuntoa, terveyttä, arjen pulmia. Kävele sisään, soita tai laita viesti. Riittää, että otat yhteyttä – selvitellään yhdessä, miten pääset eteenpäin elämässä.

Olet asiantuntija. Ohjaamossa olet oman elämäsi asiantuntija ja pääset rakentamaan omaa tulevaisuuttasi ammattilaisten kanssa. Voit halutessasi tulla myös mukaan suunnittelemaan ja vaikuttamaan toimintaan.

Ohjaamotyöntekijöiden lisäksi paikalla on vaihdellen eri alan asiantuntijoita, kuten sosiaaliohjaaja, TE-palvelut, opinto-ohjaaja, Kelan virkailija sekä etsivä nuorisotyöntekijä ja velkaneuvoja.

✨Aukioloajat

Somesta löydät tarkemman lukujärjestyksen ja tiedot poikkeusaukioloajoista!

maanantai12-15
tiistai12-16
keskiviikko12-16
torstai12-16
perjantai12-15

🏠 Ohjaamo Pori(Promenadikeskuksen 1.kr)
Yrjönkatu 17
28100 Pori

📱 044 701 8000 (myös Whatsapp)
💻 ohjaamo@pori.fi

Facebook: Ohjaamo Pori
Instagram: ohjaamo_pori
Sivut ja chat: ohjaamot.fi/web/ohjaamo-pori


Jaa tää somessa: