Valikko Sulje

Ohjaamo

Ohjaamo on juuri Sinulle, alle 30-vuotias.

Yksi ovi – monta palvelua.
Vältyt juoksemasta palvelusta toiseen avaamalla Ohjaamon oven. Löydät yhdestä paikasta tietoa ja neuvontaa, apua työllistymiseen, KELAn ja sosiaalitoimen palveluja, opinto-ohjausta, asumisneuvontaa.

Kun et tiedä, mistä aloittaa, aloita tästä.
Ohjaamosta saat tarvitsemaasi henkilökohtaista ohjausta, tietoa ja omaan tilanteeseesi sopivaa tukea. Asiasi voi koskea mitä tahansa: työ- tai koulupaikan etsintää, raha-asioita, asuntoa, terveyttä, arjen pulmia. Kävele sisään, soita tai laita viesti. Riittää, että otat yhteyttä – selvitellään yhdessä, miten pääset eteenpäin elämässä.

Olet asiantuntija.
Ohjaamossa olet oman elämäsi asiantuntija ja pääset rakentamaan omaa tulevaisuuttasi ammattilaisten kanssa. Voit halutessasi tulla myös mukaan suunnittelemaan ja vaikuttamaan toimintaan.

Ohjaamo Satakunta
Facebook: Ohjaamo Satakunta
Instagram: ohjaamo_satakunta
Puhelin/Whatsapp: 044 701 8000
Sähköposti: ohjaamosatakunta@pori.fi
Nettisivut: ohjaamot.fi/web/ohjaamo-satakunta

Ohjaamo Pomarkun toimipiste

🏠Vanhatie 14 29630 Pomarkku Ohjaamo on alle 30-vuotiaille suunnattu, yhden luukun periaatteella toimiva palvelupiste. Ohjaamosta saat ohjausta ja neuvontaa muun
Lue lisää...

Ohjaamo Porin toimipiste

🏠Yrjönkatu 17 28100 Pori Ohjaamo Satakunnan Porin toimipiste sijaitsee Promenadikeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, osoitteessa Yrjönkatu 17, 28100 Pori. Porin toimipiste on
Lue lisää...
Jaa tää somes: