Menu Close

Ilmoita kaveriporukkasi Porin Pelipäivän liveohjelman pelivuoroihin

Tämän vuoden Porin Pelipäivä pidetään hybridinä eli sekä virtuaalisena että livetapahtumana. Luvassa on siis ihan uudenlainen ja ilmainen pelitapahtuma nuorille (yli 13v.) ja aikuisille. Virtuaaliohjelman ja koko tapahtuman infot löydät osoitteesta nuokka.fi/porinpelipaiva.

Livetapahtumaan ilmoittaudutaan tiimeinä. Kerää siis kaveri-, opiskelu- tai työporukastasi sopiva tiimi ja varaa teille sopivat pelivuorot esim. roolipeliin, VR-peliin ja pakohuonepeliin. Tapahtuma on ilmainen ja osallistumiseen tarvitset vain maskit koko tiimille ja tiimin nimen. Messumaiset ja kaikille avoimet Porin Pelipäivät pidetään taas, kun korona helpottaa.

Pelivuorojenvaraus on nyt auki ja vuoroja voi varata tapahtuman loppuun asti. Voit siis varata vuoroja paikan päälläkin. Vuorot menevät varausjärjestyksessä, joten jos kaveriporukkasi haluaa juuri tietyn pelin, kannattaa olla nopea! Tarkemmat varausohjeet löydät varauslomakkeen alusta.

Varaa tiimisi pelivuorot varauslomakkeella.

Kysyttävää? Ole yhteydessä Anniinaan.

Pelien kuvaukset:

Dale of Merchants -pakanrakennuskorttipeli

1-4 pelaajaa
Dale of Merchants -pelissä pelaajat ovat myyjiä, jotka kilpailevat pääsystä maineikkaaseen kauppiaiden kiltaan. Vain yksi voi voittaa, eikä muille suoda sisäänpääsyä. Sukella Daimyrian maailmaan ja tutustu värikkääseen eläinväen kirjoon!
Järjestäjä: Snowdale Design

Lands of Galzyr -seikkailulautapeli

1-4 pelaajaa
Lands of Galzyr on seikkailulautapeli, jossa pelaajat tutustuvat avoimeen ja tarinarikkaaseen Galzyriin, tarttuvat haastaviin toimeksiantoihin ja yrittävät kasvattaa mainettaan ovelina ja kyvykkäinä seikkailijoina.
Järjestäjä: Snowdale Design

MotoTiles-liikuntalaatat ja BlazePod-liikuntapelivälineet

2-4 pelaajaa
Ootko nopee, vai kenties kaikista paras? Tule kokeilemaan refleksejäsi MotoTiles-liikuntalaattojen ja BlazePod-liikuntapelivälineen kanssa, ja kisaile ryhmäsi muita jäseniä vastaan.
Järjestäjä: SAMK ja RoboAi

Robottitehdas-pakopeli

2-6 pelaajaa
Olette tulleet näyttelykierrokselle robottitehtaaseen kun jokin menee pieleen ja ovet lukittuvat. Löydättekö kätketyn avauskoodin näyttelyn uumenista? Tarvitset mukaan mobiililaitteen.
Järjestäjä: Porin pääkirjasto

Roolipeli

2-5 pelaajaa
Roolipelaaminen on yhteistä tarinankerrontaa, jossa sinä päätät mitä tarinan sankarit tekevät ja lopputulos on noppien varassa. Tarjolla on fantasiaseikkailua, scifi-operaatiota ja arkisempaa sosiodraamaa. Kaikki ovat tervetulleita aiempaan pelikokemukseen katsomatta!
Järjestäjä: Porin pöytäpeliseura Pöllökarhut ry

Vapaata lautapelaamista

2-6 pelaajaa
Vapaamuotoista pelailua Pöllökarhujen kokoelmistaan kaivamilla nykypäivän lautapeleillä. Opetamme säännöt tarvittaessa! Voit halutessasi tuoda paikalle myös oman suosikkipelisi.
Järjestäjä: Porin pöytäpeliseura Pöllökarhut ry

VR-pelit (Beatsaber ja/tai Job Simulator)

2-8 pelaajaa
Tule kavereidesi kanssa kokeilemaan VR-laseja. Tarjolla on esim. Beatsaber, jossa heilutellaan valomiekkoja musiikin tahtiin ja Jobsimulator, jossa sekoillaan työpaikalla.
Järjestäjä: Porin kaupungin nuorisopalvelut


Jaa tää somessa: