Valikko Sulje

Pori Sinfonietta

Porin kaupunginorkesteri Pori Sinfonietta järjestää ympäri vuoden sinfonia-, kamari-, kirkko-, viihde- ja lastenkonsertteja. Konsertteihin ovat tervetulleita kaikenikäiset. Monipuolisessa ohjelmistossa on kuultu viime kausina klassisen musiikin huippuvierailijoiden lisäksi muun muassa loppuunmyydyt ABBA- ja James Bond -konsertit.

Pori Sinfoniettan koti on Yrjönkadulla sijaitseva Promenadisali. Konsertit järjestetään yleensä torstaisin kello 19. Promenadisalin konserttien kenraaliharjoitukset ovat pääsääntöisesti avoimia. Kenraaliharjoitukset alkavat konserttipäivinä kello 11. Tarkemmat tiedot osoitteesta pori.fi/sinfonietta .

Kaupunginorkesterissa soittaa 31 muusikkoa ja toimistossa työskentelee viisi henkilöä. Pori Sinfoniettan ylikapellimestarina aloitti syksyllä 2018 Tibor Bogányi.

Porin yläkoululaisten Nuorisopassi oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn Pori Sinfoniettan Kymppikortti-logolla merkittyyn konserttiin. Tutustu ohjelmistoon orkesterin nettisivuilla.

Klassiseen musiikkiin pääsee tutustumaan helposti tammikuun Talvikarnevaalissa ja syyskuun Pori Promsissa, jotka ovat molemmat maksuttomia popup-musiikkipäiviä. Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Palmgren-konservatorion kanssa.

Koulun kanssa konserttiin? Vinkkaa opettajalle! Pori Sinfonietta tarjoaa opettajille mahdollisuuden tuoda oppilasryhmänsä koululaiskonsertteihin, avoimiin kenraaleihin tai iltakonsertteihin. Kysymykset toimistoon osoitteeseen sinfonietta@pori.fi tai numeroon  044 701 1096.

pori.fi/sinfonietta


Jaa tää somes: