Valikko Sulje

Porin kaupungin nuorisotyö jalkautuu sekä kohtaa nuoria sosiaalisen median kautta ja puhelimitse

Porin kaupungin nuorisopalvelujen nuorisotyö panostaa nyt kohtaamaan nuoria sosiaalisen median ja puhelimen välityksellä. Työntekijöiden yhteystiedot ja somet löytyvät nuokka.fi/yhteystiedot Yhteydessä voi olla mistä asioista vaan niin puhelimitse kuin viestitellen.

Yhteiset sosiaaliset mediat eli Instagram, Facebook, Snapchat, Twitter ja Youtube löytyvät Karhukuntien nuorten ja nuorisopalveluiden maskotin nimellä: Nuokkakarhu.

Nuokkakarhun Intstagrammiin nuorisotyöntekijät koostava päivittäin “Kokeilen tätä kotona” –sarjaa, josta saa vinkkejä, mitä kivaa voi kotona tehdä yksin tai yhdessä muiden perheenjäsenten kanssa. Nuoret voivat myös itse lähettää ideoita mukavista tekemisistä kommentoimalla Instagram-päivityksiin, Instagramin yksityisviestillä tai ohjaajan sosiaalisen median kautta, niin julkaisemme niitä Nuokkakarhu Instagramissa osana #kokeiletätäkotona sarjaa.

Pori on mukana Pelastakaa Lapset ry:n koordinoimassa nettinuorisotalo Netarissa. Netari on auki joka viikko Discordissa, Momiossa ja Twitchissä. Niiden lisäksi nuori voi jutella luottamuksellisesti kahdestaan ohjaajan kanssa Netari-chatin ja Netari WA:n eli Whatsappin kautta. Lisätietoa Netarista ja kaikista nuoria kohtaavista nettipalveluista löydät osoitteesta: netari.fi

Nuorisotyöntekijät jalkautuvat myös eri puolille Poria. He muistuttavat ulkona kokoontuvia nuoria siitä, että miksi nyt kannattaa välttää porukoissa kokoontumista ja liikkumista ulkona.

– Vaikka nuorisotilat ovat kiinni, olemme edelleen nuorten parissa ja saatavilla poikkeustilasta huolimatta, Nuorisopalveluiden esimies Anne Leppänen muistuttaa.


Jaa tää somes: