Menu Close

Luontopaja

Kuvassa on kuusi, lintuja ja teksti: Luontopaja.

Jos tykkäät liikkua luonnossa, tehdä käsilläsi ja työskennellä raittiissa ulkoilmassa, niin Luontopajan työtehtävät saattavat soveltua juuri sinulle!

Luontopaja on osa Porin kaupungin työllisyyspalveluiden työpajatoimintaa. Luontopaja rakentaa, kunnostaa ja ylläpitää Joutsijärven, Noormarkun sekä Ahlaisten retkeilyreittejä. Näiden reittien yhteispituus on noin 150 km ja ne pitävät sisällään noin tuhat rakennetta. Luontopaja toimii myös Yyterin alueella erikseen määrätyissä luontorakentamiseen ja ympäristönhoitoon liittyvissä työtehtävissä. Voit valita Luontopajan laajasta tarjonnasta juuri sinua kiinnostavat ja juuri sinulle sopivat työtehtävät.

Luontopajan tukikohta sijaitsee Porin veturitalleilla:
🏠 Porin Veturitalli
Veturitallinkatu 7
28120 Pori

Tukikohdasta käsin Luontopajan ryhmät liikkuvat päivittäin Porin kaupungin viher- ja virkistysalueilla. Liikkuminen tapahtuu pajan omilla pikkubusseilla.

Luontopajan tulikohdasta myös vuokrataan yleisölle palloiluvälineitä, pelastusliivejä, lumikenkiä sekä vaellukseen soveltuvia välineitä, kuten telttoja, makuupusseja ja rinkkoja. Välinevuokraamossa on myös ruuan ja juomien valmistusastioita sekä grillejä. Näiden lisäksi Luontopaja vuokraa soutuveneitä Joutsijärvellä ja Mustalahden riihen varaustupaa Noormarkussa. Luontopajalta tarjotaan myös vinkkejä retkeilyyn!

Välinevuokraus

Välinevuokraus avoinna arkisin klo 8-15
📱 044 701 1237 

Luontopajalla on toimintaa ympäri vuoden. Porin Luontopaja on Porin kaupungin työllisyysohjelman (2015–2025) mukainen Innovatiivinen Green Care -toiminto, joka liittyy työllisyyden edistämiseen ja sosiaaliseen kuntouttamiseen. Luontopajan toimintamalli on alun perin kehitetty Luonnollisesti töissä –

Kun haluat tulla Luontopajalle töihin, niin ota yhteyttä omaan sosiaalivirkailijaan, TE-virkailijaan tai suoraan Mikko Katajaan. Soita, kysy lisää tai sovi heti haastattelu. Tervetuloa mukaan luontoon!

😊 Mikko Kataja
Työpajan esimies
📱 044 701 1037
💻 mikko.t.kataja@pori.fi

😊 Luontopajan työpajaohjaaja 1.
📱 044 701 1384

😊 Luontopajan työpajaohjaaja 2.
📱 044 701 2508

😊 Luontopajan työpajaohjaaja 2.
📱 044 701 2644

Facebook: Porin Luontopaja


Jaa tää somessa: