Menu Close

Porin nuorisopalvelut tarjoaa tekemistä korona-aikaan

Kuvassa on tyttö, joka laittaa kasvoilleen kasvomaskin.

Korona-tilanteen vuoksi nuorisotilat ja yli 12-vuotiaiden ryhmätoiminta ovat tauolla. Voit lukea lisää koronarajoituksista Porin kaupungin sivuilta. Porin nuorisopalvelut haluavat tarjota tekemistä nuorille korona-aikanakin. Poimi tästä sua kiinnostavat jutut:

Jutellaan somessa ja kahdestaan

Jos kaipaat juttuseuraa, niin ole yhteydessä oman alueesi/tilasi nuorisonohjaajiin. Voit myös sopia kahdenkeskisen tapaamisen ohjaajan kanssa koronaturvallisesti. Itätuulen ja Meri-Porin yhtenäiskoulun koulunuorisotyöntekijät voivat auttaa myös koulunkäyntiin liittyvissä haasteissa. Kaikkien nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot löydät Nuokasta.

Moikataan kun jalkaudutaan

Nuorisotyöntekijät jalkautuvat myös eri puolille Poria. He muistuttavat ulkona kokoontuvia nuoria siitä, että miksi nyt kannattaa välttää porukoissa kokoontumista ja jakavat kuulumisia nuorten kanssa.

Netari – digitaalinen nuorisotalo

Pori on mukana Pelastakaa Lapset ry:n koordinoimassa diginuorisotalo Netarissa. Netari on auki joka viikko. Discordissa ja Momiossa jutellaan porukalla. Twitchissä voit seurata pelistriimejä, jutella chatissa ja tulla peleihin mukaan. Netari-chatin ja Netari WA:n eli Whatsappin ja Signalin kautta voit jutella luottamuksellisesti kahdestaan ohjaajan kanssa. Lisätietoa Netarista ja kaikista nuoria kohtaavista chateista löydät osoitteesta: netari.fi 

Nörttitytöt ja Female Gaming Finland

Porin verkkonuorisotyöntekijä Anniina Korpi järjestää kerran kuukaudessa miittejä Nörttityttöjen Discordiin. Katso Nuokasta lisää miiteistä. Marraskuussa uutuutena alkavat myös peli-illat Female Gaming Finlandin Discordista. Molemmissa Discordeissa voit jutella rennosti pelaamisesta ja nörtteilystä. Linkit ja lisätietoja voit kysyä Anniinalta. Hänen yhteystiedot löydät Nuokasta.

SFI – Searching for Internationality

SFI – Nuorten ryhmä kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneille 13-21 -vuotiaille. Maaliskuussa kokoonnutaan verkossa maanantaisin klo 17-19:00. Linkin saat ryhmän ohjaajalta Riikalta. Riikan yhteystiedot löydät Nuokasta. Ryhmässä tutustutaan eri maiden kulttuureihin esimerkiksi pelaamalla pelejä, katsomalla leffoja ja dokumentteja ja kokkaamalla.

Yksin ei siis tarvitse jäädä. Me ollaan täällä sua varten.


Jaa tää somessa: