Menu Close

Porin Pelipäivä pidetään tänä vuonna hybridinä – ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on auki

Kuvassa on nainen peliohjaimen kanssa ja teksti "Porin Pelipäivä".

Tämän vuoden Porin Pelipäivä pidetään hybridinä eli sekä virtuaalisena että livetapahtumana. Luvassa on siis ihan uudenlainen ja ilmainen pelitapahtuma nuorille (yli 13v.) ja aikuisille.

Virtuaalitapahtuma netissä

Maanantaista perjantaihin 8.-12.11.2021 tarjoilla on mm. pelistriimejä, etäpelejä ja peliaiheisia videoita. Voit siis osallistua virtuaalitapahtumaan kotikoneeltasi. Katso koko virtuaaliohjelma Nuokasta.

Livetapahtuma tiimeissä

Perinteisen messumaisen tapahtuman sijaan livetapahtumaan ilmoittaudutaan tiimeinä. Kerää siis kaveri-, opiskelu- tai työporukastasi sopiva tiimi ja varaa teille sopivat pelivuorot esim. roolipeliin, VR-peliin ja pakohuonepeliin. Pelivuorot ovat käynnissä lauantaina 13.11.2021 klo 14-20 Porin keskustan nuorisotalolla. Ilmoittautuminen on käynnissä tapahtuman loppuun saakka. Voit siis varata pelivuoroja kaveriporukallesi myös paikanpäällä. Maski mukaan!

Katso pelikuvaukset ja varaa tiimillesi pelivuorot varauslomakkeella.

Mikä on Porin Pelipäivä?

Porin Pelipäivä on jokavuotinen pelikasvatuksen teemapäivä, jonka tavoitteena on pelata yhdessä digitaalisia ja pöytäpelejä, tutustua satakuntalaisten toimijoiden pelitoimintaan ja -projekteihin, rakentaa positiivista pelikulttuuria sekä vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Tapahtuman järjestävät Porin kaupungin nuorisopalvelut yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Porin Pelipäivä on osa pohjoismaista, KAVIn eli Kansallinen audiovisuaalinen instituutin organisoimaa Peliviikkoa, jota vietetään marraskuisin eri puolilla Suomea ja muissa Pohjoismaissa.

Tapahtumassa noudetaan tarkasti voimassa olevia koronarajoituksia. Virtuaaliohjelman ja livetapahtumaan tiimi-ilmoittautumisen avullapystymme järjestämään koronaturvallisen tapahtuman.

Jos sulla on kysyttävää , niin ole rohkeasti yhteydessä Anniinaan.


Jaa tää somessa: