Menu Close

Porin poliisiasema

Kuvassa on rakennus, jonka katoksessa on pylväitä ja kyltti "Poliisi".

Yksi Lounais-Suomen poliisilaitoksen poliisiasemistaLounais-Suomen poliisilaitokseen kuuluva poliisiasema. Poliisiasema on paikallispoliisin toimipiste. Paikallispoliisin tehtävänä on ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, toimia rikollisuuden ennalta estämiseksi, tutkia rikoksia ja muita yleistä järjestystä tai turvallisuutta vaarantavia tapahtumia, ohjata ja valvoa liikennettä sekä toimia liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja suorittaa muut poliisille säädetyt tai määrätyt tehtävät.

Paikallispoliisi vastaa poliisin lupapalveluista, joita on tarjolla poliisin toimipisteiden lisäksi useissa yhteispalvelupisteissä ympäri maata. Poliisin lupapalvelut liittyvät poliisin varsinaisiin ydintoimintoihin, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseen, rikosten ennalta estämiseen ja liikenneturvallisuuden edistämiseen.

Asioi verkossa ensisijaisesti. Varaa sieltä palveluaika ennalta, milloin mahdollista.

Hätätapauksessa muista soittaa aina hätänumeroon 112.

Kiireettömissä tapauksissa  valtakunnallinen neuvontapalvelu neuvoo puhelimessa ja chatissa. 

🏠 Porin poliisiasema
Satakunnankatu 5
PL 38
28101 Pori

Poliisipäivystys

Avoinna ma–pe klo 8:00 – 16:15

Lupapalvelut

Avoinna ma-pe 8-16:15

Porissa suositellaan ajanvarauksen tekemistä lupapalveluihin. Poliisi ei voi taata sujuvaa ja joustavaa asiointia ilman ajanvarausta. Jonottamaan jäävien on ilmoittauduttava info-pisteeseen kello 15.00 mennessä.
Valmiit asiakirjat voi noutaa ilman ajanvarausta ja ilman vuoronumeroa.


Jaa tää somessa: