Menu Close

Sosiaalipäivystys 👨‍👩‍👧‍👦

SOSIAALIPALVELUT

Porin yhteistoiminta-alueella tavoitat sosiaalipäivystyksen virka-aikana
ma-pe klo 8-16 puhelimitse:
📱 02 623 4380

tai käymällä Teljäntorilla:
🏠 Sosiaalipäivystys Satakunta
Antinkatu 16, 4.krs.
Pori

Virastotyöajan ulkopuolella on Satakunnassa kuntien yhteistyönä järjestetty sosiaalipäivystys siten, että Porin poliisiasemalla/Satakunnan keskussairaalan yhteispäivystyksessä työskentelee viranomaisvaltuudet omaava sosiaalityöntekijä. Hänet tavoittaa Hätäkeskuksen numerosta 112 sekä viranomaisille tiedotetun tavoitettavuusnumeron kautta.

Kiireellinen sosiaalialan ammattilaisen antama apu on tarkoitettu toiminta-alueen asukkaille tai alueella oleskeleville henkilöille. Sosiaalinen hätätilanne vaatii nopeita toimenpiteitä eikä asiassa voida odottaa seuraavaan päivään tai viikonlopun yli ilman vakavia seurauksia. Erityistä huomiota on kiinnitettävä siihen, onko tilanteessa mukana tai läsnä toisen henkilön huolenpidosta riippuvaisia ihmisiä kuten lapsi, vanhus, vammainen, joka uhkaa jäädä turvaa tai hoitoa vaille. Mukana olevia henkilöitä autetaan löytämään selviytymiseen tarvittavat tukitoimet.

Toimintaan osallistuvat kunnat ovat Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Nakkila, Rauma, Säkylä sekä yhteistoiminta-alueet POSA (Kankaanpää, Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku, Siikainen) ja Pori (+ Merikarvia ja Ulvila).


Jaa tää somessa: