Valikko Sulje

Suomen suurin kouluikäisten elokuvakilpailu on alkanut

Kaikki kuvaa -kilpailu 2019 käynnistyi 1.2.2019 ja omia teoksia voi lähettää 28.3. asti.

Kilpailussa on tänä vuonna neljä pääsarjaa: 8–15-vuotiaille suunnatut fiktio, dokumentti ja animaatio sekä yhdistetty musiikki- ja harrastevideoiden sarja.
Lisäksi 16–19-vuotiaille on tarjolla vapaa nuorisosarja, johon kaikenlaiset teokset ovat tervetulleita. 

Elokuvien sisältö saa olla mitä vain, mutta tänä vuonna kilpailun teema on ERO. Mitä ajatuksia ero herättää? Miten se on koskettanut sinun elämääsi? Mistä kaikesta elämässä voi joutua – tai päästä – eroon? Entä miltä tuntuu, kun omat vanhemmat tai muut läheiset eroavat? Ero-teemaa voi käsitellä ja tulkita vapaasti, mutta sen on oltava jollain tavalla mukana jokaisessa kilpailuun lähetettävässä elokuvassa. 

Hienoja laitteita ei tarvita, sillä elokuvan voi nykyään tehdä vaikka kännykällä. Tässä kisassa tekninen laatu ei ole arviointikriteeri, vaan idea on tärkein. Jos elokuvia ei ole ennen tehnyt, sekään ei haittaa: helpot ja hauskat opasvideot löytyvät Kaikki kuvaa -sivustolta. 

Elokuvia tuomaroivat tänä vuonna mm. näyttelijä Riku Nieminen sekä ohjaaja Jarno Laasala Duudsoneista. Kilpailu huipentuu toukokuussa huikeaan Kaikki kuvaa –gaalaan, jossa parhaat elokuvantekijät palkitaan. Palkintoina Euronics-lahjakortteja, Genelecin kaiuttimia, Kypäräkamerat.fi:n tuotepalkintoja ja Finnkinon leffalippuja. 

Lisätietoa ja osallistumisohjeet:  kaikkikuvaa.fi/kilpailu


Jaa tää somes: