Valikko Sulje

Suunnittele kulttuuriselle nuorisotila Tallille logo

Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä kirjasto- ja kulttuuripalvelut järjestävät avoimen suunnittelukilpailun, jonka tavoitteena on tuottaa kulttuuriselle nuorisotila Tallille oma logo. Logokilpailu on avoin kaikille huittislaisille yksityishenkilöille. Logokilpailussa palkitaan rahapalkinnoin kolme ehdokasta, joista voittaja saa 200€, toiseksi tullut 100€ ja kolmanneksi sijoittunut 75€.

Kilpailun säännöt

  • Kilpailuun voi osallistua yhdellä logosuunnitelmalla yksin tai ryhmässä.
  • Työn tulee olla tekijän/tekijöiden itse tekemä, originaali suunnitelma.
  • Työstä tulee ilmetä tekijän/tekijöiden nimimerkit sekä yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).
  • Alaikäisen tulee kysyä huoltajan lupa osallistumiseen sekä liittää huoltajan tiedot yhteystietoihin.
  • Tekijä/tekijät vastaavat siitä, että lähetetty sisältö on hyvien tapojen ja lain mukainen. Edellä mainitun vastaiset suunnitelmat esiraati rajaa pois kilpailusta.
  • Voittajatyön tekijä/tekijät sitoutuvat siirtämään logon tekijänoikeudet, sisältäen oikeudet muutosten tekemiseen, Huittisten kaupungille kilpailun palkintoa vastaan.
  • Esiraatiin kuuluvat henkilöt ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.
  • Logosuunnitelma tulee lähettää 10.11.2019 mennessä sähköisesti vektorigrafiikka-muodossa (.EPS, .AI, .JPG, .PDF). Logosuunnitelman voi kuitenkin toimittaa myös kuvamuodossa (.JPG) tai skannattuna piirroksena. Logosuunnitelma tulee lähettää osoitteeseen piritta.penttila@huittinen.fi ja otsikoksi tulee laittaa TALLIN LOGOKILPAILU 2019.
  • Vain sähköpostilla määräaikaan mennessä lähetetyt työt osallistuvat kilpailuun.

Logokilpailun eteneminen

Esiraati valitsee lähetetyistä töistä kolme sopivinta logosuunnitelmaa, jotka julkaistaan 22.11.2019 Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalveluiden nettisivuilla osoitteessa: www.huittinen.fi/nuoriso . Logokilpailun voittaja valitaan äänestyksellä, joka toteutetaan kulttuurisen nuorisotila Tallin avajaisissa perjantaina 29.11.2019 klo 17-20 kaikkien kävijöiden kesken. Äänestäjien kesken arvotaan Hesburgerin lahjakortti. Voittaja sekä muut sijoitukset julkistetaan Tallin avajaistilaisuudessa klo 20.30.

Esiraati koostuu kahdesta Huittisten nuorisovaltuuston edustajasta, kahdesta yläkouluikäisestä edustajasta sekä kahdesta alakouluikäisestä edustajasta. Lisäksi esiraadissa ovat mukana Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja, kirjastotoimenjohtaja, nuorisoasiainhoitaja sekä nuoriso-ohjaaja.

Mikä on kulttuurinen nuorisotila Talli?

Huittisten pääkirjaston tyhjilleen jääneeseen kirjastoauton talliin on remontoitu kulttuurisen nuorisotyön tukikohta Talli. Tallissa on tarkoitus järjestää matalan kynnyksen kulttuurista kerhotoimintaa nuorille, kuten leffa-, näytelmä-, valokuvaus-, tanssi-, sirkustelu-, karaoke- ja discotanssikerhoja, kädentaitokerhoja, pelikerhoja, kirjoittaja- ja kirjallisuuskerhoja, musiikkikerhoja, tubetuspajoja, DJ-pajoja, rap-työpajoja, jne. Tilassa voidaan järjestää myös erilaisia tapahtumia nuorille. Talliin voit tutustua Nuokassa.

Lisätietoja:
Piritta Penttilä, Huittisten nuoriso-ohjaaja


Jaa tää somes: