Menu Close

Tammentilalla leireiltiin jälleen!

Kuvassa on ihmisiä uimassa ja laituri.

Vuoden tauon jälkeen Kullaan Tammentilalla leireiltiin jälleen pitkin kesäkuuta hyvissä puitteissa. Olosuhteet leireille oli mitä parhaimmat; sää suosi meitä lämpimillä keleillä, leirikeskuksen tilat tarjosivat monia mahdollisuuksia erilaisille aktiviteeteille ja leireille osallistuneet olivat aivan huikeaa seuraa! Mikä voisikaan olla parempaa, kuin viettää lämpimiä kesäpäiviä yhdessä kivojen tyyppien kanssa uiden ja hyvää ruokaa syöden.

Tänä vuonna leirejä oli kaiken kaikkiaan viisi eri ikäluokille suunnattua; alakoulun 2.-3.-luokkalaisille, 4.-6.-luokkalaisille sekä yläasteikäisille nuorille. Leirillä lapset ja nuoret pääsivät tutustumaan uusiin kavereihin ja viettämään heidän kanssa mukavia kesäpäiviä. Leirien pituudet vaihtelivat kolmesta päivästä viiteen päivään, joiden aikana toteutimme lukuisia eri aktiviteetteja yhdessä hauskaa pitäen. Koska sää suosi meitä leirien aikana, vietimme paljon aikaa ulkona eri aktiviteettien parissa. Suuressa suosiossa leiriläisten keskuudessa oli tietysti uiminen ja saunominen, kuin myös ohjatut pihaleikit ja –pelit. Myös leiriläiset saivat toivoa pelejä ja leikkejä, ja niitä myös toteutimme oikein mielellämme.

Joinain päivinä leirillä sattui olemaan kuitenkin niin kuuma, että saatoimme viettää mielellämme aikaa viileissä sisätiloissa esimerkiksi Uno-korttipeliä pelaten. Jokaisella leirillä myös piirtelimme ja askartelimme, esimerkiksi yhdellä leireistämme jokainen sai koristella itselleen muistoksi oman kangaskassin. Aktiviteetit hieman vaihtelivat ikäluokasta ja ohjaajista riippuen, mutta jokaiselle leirillä pidettiin kuitenkin hauskaa!

Vallitsevasta maailmantilanteesta huolimatta saimme viettää oikein mukavan ja aurinkoisen leirikesän, ja toivottavasti näin tapahtuu myös ensi kesänä!

-Emilia Palmu, Porin kaupungin nuorisopalveluiden kesätyöntekijä


Jaa tää somessa: