Tervehdys Karhukunnat! – Kokemäen uusi nuorisotyöntekijä esittäytyy

Mun nimi on Jenni Kotajärvi ja oon Kokemäen uusi nuorisotyöntekijä! Aloitin pestissä noin kuukausi sitten ja ensimmäinen kuukausi on mennyt vauhdikkaasti, uutta oppien ja kaikkiin tutustuen. Voisin kirjoitella teille vaikka ja mitä, mutta jotta tää ei menisi jaaritteluksi, niin seuraavaksi kerron 5 faktaa minusta! 

1. Olen kissaihminen.

2. Näin marraskuun alussa minussa heräilee pieni jouluintoilija aka. jouluhörhö. Ekat glögit ja piparit on jo nautittu!

3. Harrastan joogaa säännöllisen epäsäännöllisesti.

4. Lempiherkkujani ovat mm. homejuustot, kaupan maksalaatikko sekä hapankaali. Monen inhokkeja, mutta jääpä minulle sitten enemmän! 😀

5. Minulla on sukua Pohjois-Suomessa Lapissa, joten usein puhun sekalaista Pori-Rauma-Lappi-Turku -murretta sujuvasti. Ja ainakin tähän päivään saakka oon jotenkuten tullut ymmärretyksi. 😀

Syksyn jatkoa kaikille toivottaen

-Jenni, Kokemäen nuorisotyöntekijä


 

Jaa tää somes: