Tule pelaamaan SPR:n Minecraft-serverille!

Suosittua Minecraft-peliä voi nyt pelata myös Punaisen Ristin Spärrä-serverillä, jota olemme rakentaneet yhteistyössä vapaaehtoistemme kanssa viime vuoden alusta lähtien. Minecraft on uusi verkkoystävätoimintamme muoto. Pelissä voi tutustua uusiin kavereihin, rakentaa erilaisia rakennelmia, testata hyppelytaitojaan parkour-radoilla ja muuten vain tutkia mitä pelimaailmasta löytyy. Vapaaehtoisemme tekevät vielä viimeisteleviä rakennustöitä pelissä, mutta serveri on nyt avoinna ja toivotamme pelaajat lämpimästi tervetulleiksi!

Pelaamiseen tarvitaan Minecraftin tietokoneversio, jonka voi ostaa osoitteesta minecraft.net. Punaisen Ristin Minecraft-serverille pääsee pelissä IP-osoitteella sparra.net9.fi. Serverillä pelaaminen on maksutonta.

Käy lukemassa Spärrän säännöt ennen pelin alkua.

Haluatko vapaaehtoiseksi?

Etsimme erityisesti rakentajia ja moderaattoreita.

Rakentajana olet kehittämässä ja ylläpitämässä Punaisen Ristin pelimaailmaa yhdessä muun rakennustiimin kanssa. Et tarvitse aiempaa Punaisen Ristin kokemusta, mutta Minecraft-kokemuksesta on hyötyä.

Moderaattorina ylläpidät serverin järjestystä, pidät mahdolliset uhat kurissa, valvot pelaajien käyttäytymistä, autat heitä tarvittaessa, edistät hyvää fiilistä ja keskinäistä tutustumista pelaajayhteisössä ja kerrot tarvittaessa osallistujille muusta Punaisen Ristin toiminnasta, kuten ystävätoiminnasta pelimaailman ulkopuolella. Myöskään tähän tehtävään et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä koulutamme sinut tehtävään. Verkkokoulutus avataan maaliskuun aikana, jonka jälkeen tehtävä alkaa. Moderaattorin tulisi olla vähintään 15-vuotias.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täällä.

 

Lisätietoa voit kysyä myös Saara Korpelalta: saara.korpela@redcross.fi, p. 020 701 2173

Jaa tää somes: